Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κατερίνα Γρ. Σολωμού: «Βαθιά δυσαρέσκεια για τη στάση του Δημάρχου»

Κατερίνα Γρ. Σολωμού:  «Βαθιά δυσαρέσκει...

Για την άρνησή του να συναντήσει, όπως επισημαίνει την πρόεδρο του ΚΙΝ.ΑΛ. Φώφη Γεννηματά, μαζί με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων

Τη δυσαρέσκειά της για τη στάση του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη εκφράζει η Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων Κατερίνα Σολωμού. Όπως επισημαίνει, ο κ. Πελετίδης αρνήθηκε να συναντήσει την πρόεδρο του ΚΙΝ.ΑΛ. Φώφη Γεννηματά, μαζί με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, στο πλαίσιο της περιοδείας της στην Αχαΐα. Eπίσης, ο Νίκος Παπαδημάτος, εξέδωσε νωρίοτερα ανακοίνωση περί αποκλεισμού των παρατάξεων της αντιπολίτευσης.

Η αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων Κατερίνα Γρ. Σολωμού σε δήλωσή της αναφέρει τα εξής: «Ως αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων, ως δημοκρατικός πολίτης, ως άνθρωπος που σέβεται τους θεσμούς, εκφράζω τη βαθιά μου δυσαρέσκεια για την στάση του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη, να αρνηθεί να συναντήσει την πρόεδρο του ΚΙΝ.ΑΛ. Φώφη Γεννηματά, μαζί με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, στο πλαίσιο της περιοδείας της στην Αχαΐα μετά τις πρόσφατες καταστροφές από τις πυρκαγιές. Τέτοιες συμπεριφορές δεν προάγουν την δημοκρατία, πλήττουν το κύρος της Αυτοδιοίκησης και δεν αρμόζουν στον τρίτο Δήμο της χώρας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις