Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στη φωτιά στη Ζήρια και ο Άγγελος Τσιγκρής- ΦΩΤΟ

Στη φωτιά στη Ζήρια και ο Άγγελος Τσιγκρής- ΦΩΤΟ

Ο Αχαιός βουλευτής βρέθηκε δίπλα στα πύρινα μέτωπα

O βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής, βρέθηκε δίπλα στους κατοίκους της Ζήριας Αιγιάλειας, που κινδυνεύει για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες από πυρκαγιά. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, έχουν κινητοποιηθεί 34 πυροσβέστες με 11 οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού, 5 αεροσκάφη, 2 ελικόπτερα και το ρωσικό ιπτάμενο υπερόπλο της Πυροσβεστικής Beriev Be-200.

Ο Αχαιός βουλευτής βρέθηκε δίπλα στα πύρινα μέτωπα και στους πολίτες που δίνουν μάχη με τη φωτιά και έχουν υποστεί ζημιές στις περιουσίες τους. 

Να σημειωθεί ότι ο Άγγελος Τσιγκρής χθες 30.7.2021 κατέθεσε Ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών (Αριθμός Πρωτοκόλλου:  8346/30.7.2021), με την οποία ζήτησε την άμεση αποζημίωση των πληγέντων από τις πρόσφατες πυρκαγιές σε Πάτρα, Τριταία και Αιγιάλεια. 

Συγκεκριμένα, ο Αχαιός βουλευτής ρωτάει τον Υπουργό Οικονομικών: α) σε ποιες ενέργειες θα προβεί με σκοπό την άμεση αποκατάσταση των πληγέντων των πρόσφατων πυρκαγιών που έπληξαν την Αχαΐα και β) πότε θα καταβληθούν οι αποζημιώσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις