Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γυναικοκτονία στη Δάφνη: Στον εισαγγελέα ο 40χρονος

Γυναικοκτονία στη Δάφνη: Στον εισαγγελέα...

Ο ίδιος ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι μαχαίρωσε τη γυναίκα του από «ζήλια».

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 40χρονος που δολοφόνησε τη γυναίκα του στη Δάφνη την Παρασκευή και στη συνέχεια παραδόθηκε.

Ο άνδρας μαχαίρωσε θανάσιμα την 31 ετών σύζυγό του στο λαιμό και στη συνέχεια παραδόθηκε, με το κίνητρο της δολοφονίας να αποδίδεται στην «υπερβολική ζήλια» του συζυγοκτόνου. Ο ίδιος ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι μαχαίρωσε τη γυναίκα του από «ζήλια».

Πρόκειται για την 6η γυναικτοκτονία που καταγράφεται μέσα στο 2021 στην Ελλάδα ενώ είναι η δεύτερο μέσα σε μόλις ένα μήνα. Ο δολοφόνος αμέσως μετά την πράξη του παραδόθηκε στις αρχές και υποστήριξε πως σκότωσε τη γυναίκα του γιατί τη ζήλευε.

Η αδικοχαμένη γυναίκα φέρεται να είχε εκμυστηρευτεί σε μια φίλη της ότι ο σύζυγός της την κακοποιούσε, ωστόσο εκείνος «έβγαζε» προς τα έξω το προφίλ ενός… καλού οικογενειάρχη. Ενός «καλού οικογενειάρχη» που τελικά σκότωσε την σύζυγό του…

Μετά την καταγγελία γειτόνισσας του ζευγαριού, πως ειδοποίησε την αστυνομία 19 ημέρες πριν το έγκλημα χωρίς οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο να κάνουν τον παραμικρό έλεγχο, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έκανε το αυτονόητο και έθεσε σε διαθεσιμότητα τους αστυνομικούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Οι αστυνομικοί είναι υποχρεωμένοι να εκτελούν το καθήκον τους, και πράγματι στη συντριπτική πλειονότητά τους το εκτελούν με ευσυνειδησία και αυταπάρνηση, κάτω από όλες τις συνθήκες, μέρα και νύχτα, οποτεδήποτε οι πολίτες χρειάζονται τη συνδρομή τους. Για όσους αστυνομικούς δεν το αντιλαμβάνονται αυτό, δεν υπάρχει θέση στην Ελληνική Αστυνομία.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις