Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ώρα Πατρών: Η φωτιά χθες μίλησε και καταλόγισε παραλείψεις και ευθύνες

Ώρα Πατρών: Η φωτιά χθες μίλησε και κατα...

Ευτύχημα που δεν θρηνήσαμε ανθρώπινες ζωές, δεν ξέρουμε αν θα μας χαριστεί πάλι, ανέφερε ο Γιώργος Ρώρος που επισκέφθηκε τις πληγείσες περιοχές

Η φωτιά που ξέσπασε την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021 το μεσημέρι και η έκταση που πήρε και έφτασε έως την Εγλυκάδα, πρέπει να αφυπνίσει όλους τους αρμόδιους φορείς και να  προβληματίσει, αναφέρει η παράταξη του Γιώργου Ρώρου, Ώρα Πατρών.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ώρα Πατρών, Γιώργος Ρώρος με τα μέλη του συντονιστικού Ηλία Κωνσταντάτο και τη διαμερισματική σύμβουλο του ανατολικού διαμερίσματος Τούλα Μπαϊρακτάρη επισκέφθηκαν τις πληγείσες περιοχές.

Ο Γιώργος Ρώρος συνομίλησε με τον Δήμαρχο Πατρέων, τον Πρόεδρο του τοπικού διαμερίσματος καθώς και με προέδρους συλλόγων και φορέων των περιοχών.

Μέλημά μας αυτή την ώρα είναι η πολιτεία, ο δήμος να βρεθεί κοντά στους δοκιμαζόμενους κατοίκους, να προχωρήσει άμεσα η καταγραφή των ζημιών και έμπρακτα να συμπαρασταθούν, αναφέρει ο κ. Ρώρος σε ανακοίνωση του. Θέλουμε να συγχαρούμε τις δυνάμεις που συντέλεσαν στον περιορισμό και την κατάσβεση της πυρκαγιάς, πυροσβεστική, αστυνομία, ΕΚΑΒ, όλους τους φορείς αλλά και τους απλούς πολίτες που συνέδραμαν.

Τέλος θα πρέπει να προχωρήσουν, άμεσα οι αρμόδιοι εμπλεκόμενοι φορείς σε διάλογο, ώστε να ερευνήσουν επακριβώς τα αίτια. Η φωτιά χθες μίλησε και καταλόγισε παραλείψεις και ευθύνες. Ευτύχημα που δεν θρηνήσαμε ανθρώπινες ζωές, δεν ξέρουμε αν θα μας χαριστεί πάλι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις