Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Ματ Ντέιμον είναι χαρούμενος για την επανασύνδεση Άφλεκ - Λόπεζ

Ο Ματ Ντέιμον είναι χαρούμενος για την ε...

Το είπε κατά την πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Stillwater», στη Νέα Υόρκη

Ο 50χρονος σταρ του κινηματογράφου Ματ Ντέιμον που βρίσκεται σε μία πολύ καλή στιγμή της καριέρας του, θέλει πάντα το καλύτερο για τον παλιό και καλό φίλο του, τον 48χρονο Μπεν Άφλεκ.

Ο Ματ Ντέιμον κατά την πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Stillwater» σε σενάριο και σκηνοθεσία του Tom McCarthy, στη Νέα Υόρκη μίλησε για τον Άφλεκ και την επανασύνδεσή του με την λατίνα ποπ σταρ Τζένιφερ Λόπεζ.

 Όταν του ζητήθηκε να μοιραστεί τις σκέψεις του για τη σχέση του ζευγαριού, ο Ντέιμον είπε: «Είμαι τόσο χαρούμενος γι' αυτόν. Είναι ο καλύτερος. Του αξίζει κάθε ευτυχία στον κόσμο. Είμαι χαρούμενος και για τους δύο».

 Ο Άφλεκ και η Λόπεζ είναι μαζί από τον περασμένο Απρίλιο μετά από τον χωρισμό τους από την Άνα ντε Άρμας και τον Άλεξ Ροντρίγκεζ αντίστοιχα.

Το διάσημο ζευγάρι ήταν ξανά μαζί από τον Ιούλιο του 2002 μέχρι τον Ιανουάριο του 2004 σε μία περίοδο που τα φώτα της δημοσιότητας και το ενδιαφέρον των κουτσομπολίστικων περιοδικών ήταν συνεχώς στραμμένα πάνω του.

Ο Matt Damon συγκινήθηκε στην προβολή του «Stillwater» πριν λίγο καιρό στο Φεστιβάλ των Καννών όπου η υποδοχή ήταν αποθεωτική.

Με στοιχεία και από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight