Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Παρουσιάζεται στο Σκαγιοπούλειο το νέο παιδικό βιβλίο της Μάρθας Βασκαντήρα

Παρουσιάζεται στο Σκαγιοπούλειο το νέο π...

Την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021 στις 20.00 - Τίτλος του, "Η Ροδακινιάκαι η Νεράιδα"

Οι Εκδόσεις “Κούρος” και το “Φωτεινό Αστέρι” προσκαλούν το κοινό στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Πατρινής συγγραφέως Μάρθας Βασκαντήρα με τίτλο “Η Ροδακινιά και η Νεράιδα” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κούρος.

Η εκδήλωση θα γίνει στον πολυχώρο “Κήπος” στο Σκαγιοπούλειο Πάρκο, στην Πάτρα στις 8 το βράδυ της Τετάρτης 28/7/2021.

Το έργο θα προλογίσουν:

Η Σταυρούλα Βενιέρη, συγγραφέας και Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων των Εκδόσεων “Κούρος” και ο Αθανάσιος Νασιόπουλος, Συγγραφέας και Καθηγητής Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Η Μάρθα Βασκαντήρα έχει γεννηθεί  το  1977 στην Πάτρα και έχει σπουδάσει Φιλολογία και Φιλοσοφία στο πανεπιστήμιο Πατρών.

Συνολικά έχουν εκδοθεί 8 βιβλία της.

Έξι ποιητικές συλλογές: «Οι  Νεανικοί μου  Στοχασμοί»  εκδόσεις  Περί Τεχνών,  «Καλή  σας νύχτα», εκδόσεις Γαβριηλίδη, «Απολογισμός» εκδόσεις «Π. Κούλης», συλλογικό ποιητικό έργο  «Γραφής  Έργα», εκδόσεις Ωρίωνας, «Δούρειος Ίππος» και οι θεατρικοί –ποιητικοί μονόλογοι «Ειρήνη» από τις  εκδόσεις Κούρος και δυο παραμύθια, «Ντάλια», εκδόσεις «Κούλης» το οποίο δραματοποιήθηκε στη Πάτρα και «ο Άγιος Βασίλης των Πάγων», εκδόσεις Κούλης.

Το νέο αυτό παιδικό βιβλίο της Μάρθας Βασκαντήρα με τίτλο «Η Ροδακινιά και η Νεράιδα» είναι ένα διδακτικό παραμύθι με πολλά μηνύματα για το σεβασμό στη διαφορετικότητα και μοναδικότητα του άλλου, που ταυτόχρονα ψυχαγωγεί τους μικρούς μας φίλους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture