Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αίγιο: Θα λειτουργεί κλιματιζόμενη αίθουσα για το κοινό, τις ημέρες του καύσωνα

Αίγιο: Θα λειτουργεί κλιματιζόμενη αίθου...

Στον χώρο του ΚΑΠΗ, στην Μελετοπούλων 7, στα Ψηλαλώνια Αιγίου έως και την Κυριακή 1/8/2021, τις ώρες 11 το πρωί με 6 το απόγευμα

Ο Δήμος Αιγιαλείας, έπειτα από το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ/ΕΜΚ και προκειμένου να αποτραπεί η έκθεση συμπολιτών σε κίνδυνο λόγω του καύσωνα, ανακοινώνει πως από την Τετάρτη 28 Ιουλίου έως και την Κυριακή 1η Αυγούστου 2021 και τις ώρες από 11.00 το πρωί έως 6.00 το απόγευμα, θα διατεθεί για το κοινό ο κλιματιζόμενος χώρος του ΚΑΠΗ, Μελετοπούλων 7, Ψηλαλώνια Αιγίου, μόνο ως χώρος υποδοχής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραμείνουν στον χώρο κατά τις παραπάνω ώρες και ημέρες έχοντας μαζί τους τουλάχιστον ένα έγγραφο ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο, κάρτα διαμονής κλπ).

Όλοι οι φιλοξενούμενοι είναι υποχρεωμένοι να τηρούν όλα τα μέτρα προστασίας και πρόληψης της διασποράς του covid-19, όπως αυτά προβλέπονται σύμφωνα με τα σχετικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

*Για  περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. 6975-862540 (αντιδήμαρχος Πρόνοιας κ. Παναγιώτης Ανδριόπουλος).

 *Σε περίπτωση που σημειωθεί συνωστισμός στον ανωτέρω χώρο, θα ανοίξει και το Πολυκέντρο του Δήμου Αιγιαλείας στην οδό Ψαρών (Λιμάνι Αιγίου, δίπλα στη Σχολή Φυσικοθεραπείας).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις