Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Επιβεβαιώνει ο Δήμος το "όχι" του Αυγενάκη για την Παναχαϊκή- Τι επικαλείται απαντώντας στον Δήμαρχο

Πάτρα: Επιβεβαιώνει ο Δήμος το "όχι...

Τί δηλώνει μιλώντας στο thebest σχετικά με το γεγονός ο αντιδήμαρχος Παιδείας & Αθλητισμού κ. Τάκης Πετρόπουλος

Αρνητική ήταν η απάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη στην επιστολή του Δήμαρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, με την οποία αιτείται παράταση στην προθεσμία υποβολής της εγγυητικής επιστολής από πλευράς Παναχαϊκής, τουλάχιστον για δέκα ημέρες ακόμα. Όπως αναφέρει στην επιστολή του προς τον Δήμαρχο Πατρέων ο κ. Αυγενάκης, το ύψος της εγγυητικής είναι γνωστό από τις 17 Ιουνίου, ενώ προθεσμία έχει ήδη χορηγηθεί από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Στην απάντηση του τονίζεται επίσης ότι η ΕΕΑ είναι μια ανεξάρτητη επιτροπή, επί της οποίας ο Υφυπουργός Αθλητισμού δεν έχει καμία ισχύ για να δώσει ο ίδιος παράταση στις προθεσμίες που αυτή θέτει.

Τα παραπάνω επιβεβαίωσε μιλώντας στο thebest ο Αντιδήμαρχος Παιδείας & Αθλητισμού κ. Τάκης Πετρόπουλος, ο οποίος απέφυγε ωστόσο να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με το συμβάν προτού πραγματοποιηθεί η σχετική σύσκεψη με τον δήμαρχο για το ζήτημα.

Αντίδραση προς το Υπουργείο, αναμένεται από τη Μαιζώνος αύριο, Τρίτη. Δείτε τις τελευταίες εξελίξεις για την Παναχαϊκή στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις