Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Παραλία Πατρών και Καλλιθέα επισκέφτηκε αντιπροσωπεία του «σπιράλ»

Παραλία Πατρών και Καλλιθέα επισκέφτηκε ...

Στο πρώην Δημαρχείο Παραλίας τα μέλη του «σπιράλ» υποδέχτηκε και ενημέρωσε ο Πρόεδρος Παναγιώτης Ζωγράφος

Στο πλαίσιο των επισκέψεων της δημοτικής παράταξης «σπιράλ» του Πέτρου Ψωμά σε όλες τις περιοχές του Δήμου Πατρέων, μέλη της παράταξης επισκέφτηκαν πρόσφατα την Δημοτική Ενότητα Παραλίας και την Καλλιθέα και συναντήθηκαν με μέλη των τοπικών συμβουλίων. Οι συναντήσεις είχαν εθιμοτυπικό χαρακτήρα και κατά τις επαφές συζητήθηκαν τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους της κάθε περιοχής.

Στην Παραλία όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, έγινε αναλυτική ενημέρωση για το προσωπικό, τον εξοπλισμό και τις υποδομές που διαθέτει η δημοτική ενότητα και αναδείχθηκαν οι ανάγκες ενίσχυσης σε όλους τους τομείς. Παρουσιάστηκαν οι καθυστερήσεις διάνοιξης κάποιων δρόμων, η σημαντικότητα του θέματος της διάβρωσης των ακτών, το πρόβλημα της παραβατικότητας σε συγκεκριμένες περιοχές και οι μεγάλες εκκρεμότητες στην παραλιακή ζώνη που αφορούν την ολοκλήρωση της ανάπλασης της, την τελική έκβαση της παραχώρησης στο Δήμο της εμβληματικής «Εύας» και την κήρυξη των νερών της θάλασσας σε «κατάλληλα», προκειμένου δημότες και επισκέπτες να μπορούν να κολυμπούν άφοβα. Τη συνάντηση απασχόλησαν επίσης ζητήματα Σχεδίου Πόλεως, πολιτιστικών και αθλητικών σωματείων και διοργανώσεων και άλλα.

Στην Καλλιθέα συζητήθηκαν θέματα καθημερινότητας των δημοτών, τα μεγάλα έργα που είναι ενταγμένα στο Τεχνικό Πρόγραμμα και παραμένουν ανολοκλήρωτα, οι ανάγκες συντήρησης της αγροτικής οδοποιίας και το πρόβλημα της πληρότητας του τοπικού κοιμητηρίου. Κατά τη συζήτηση θίχτηκαν επίσης οι καθυστερήσεις στην καταβολή της παγίας προκαταβολής από τον Δήμο προς τον Πρόεδρο καθώς και ζητήματα σχετικά με το σχολείο, την παιδική χαρά, τις πλατείες, τις αθλητικές υποδομές και τους πολιτιστικούς φορείς και θεσμούς της περιοχής.

Στο πρώην Δημαρχείο Παραλίας τα μέλη του «σπιράλ» υποδέχτηκε και ενημέρωσε ο Πρόεδρος Παναγιώτης Ζωγράφος, ενώ από την πλευρά της παράταξης τον επικεφαλής Πέτρο Ψωμά συνόδευαν τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας, Ευαγγελία Βαβαρούτα και Μαίρη Κάργα, τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, Μαριάννα Μπόμπα και Δημήτρης Νταλαπέρας και το μέλος της παράταξης Μαρία Γούβη. Κατά την επίσκεψη στην Καλλιθέα η αντιπροσωπεία του σπιράλ (Πέτρος Ψωμάς, Ευαγγελία Βαβαρούτα, Μαριάνα Μπόμπα, Άκια Σταμάτη) συναντήθηκε στον χώρο του πρώην δημοτικού σχολείου με τον Πρόεδρο (Χρήστο Θανόπουλο) και μέλη του τοπικού συμβουλίου (Ελένη Δρουγούτη, Βασίλη Σκόνδρα). Και οι δύο συναντήσεις διεξάχθηκαν σε άριστο κλίμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις