Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Χριστίνα Αλεξοπούλου είχε συνάντηση συνεργασίας με την πρέσβη της Σλοβακίας

Η Χριστίνα Αλεξοπούλου είχε συνάντηση συ...

Συζήτησε με την Iveta Hricova τη δυνατότητα συνεργασίας των δύο χωρών στην εκπαίδευση και τον τουρισμό ενώ παρουσίασε & τα πλεονεκτήματα της Αχαΐας ως προορισμό για τους Σλοβάκους

H Αχαιή Βουλευτής της ΝΔ, Χριστίνα Αλεξοπούλου, με την ιδιότητά της ως μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας - Σλοβακίας, παρευρέθηκε σε συνάντηση συνεργασίας με την πρέσβη της χώρας αυτής Iveta Hricova την Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα Φιλίας Ελλάδας – Σλοβακίας συζήτησε με την κα Hricova τη δυνατότητα συνεργασίας των δύο χωρών στην εκπαίδευση και τον τουρισμό, όπου η κα Αλεξοπούλου παρουσίασε τα πλεονεκτήματα της Αχαΐας ως προορισμό για τους Σλοβάκους, μιλώντας για τις τουριστικές υποδομές και τις ομορφιές της περιοχής σε σύνδεση με το αεροδρόμιο του Αράξου. Συζητήθηκε επίσης η διερεύνηση της συνεργασίας στον τομέα των επενδύσεων με την Αχαιή Βουλευτή της ΝΔ να επισημαίνει στην πρέσβη της Σλοβακίας τη συγκριτική υπεροχή του Νομού Αχαΐας.

Τη συνάντηση αυτή χαιρέτησε παρευρισκόμενος για λίγο στον ίδιο χώρο και ο  Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς. Συμμετείχαν επίσης ως μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας- Σλοβακίας οι Βουλευτές, Λάρισας Στέλλα Μπίζιου, Μαγνησίας Κωνσταντίνος Μαραβέγιας και Τρικάλων Κατερίνα Παπακώστα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις