Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αλόννησος: Οικογένεια πήγε διακοπές και περιφέρεται στους δρόμους ελλείψει ξενοδοχείου καραντίνας

Αλόννησος: Οικογένεια πήγε διακοπές και ...

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η Κατερίνα Νοτοπούλου και ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος

Μια απίστευτη ταλαιπωρία βιώνει από χτες μια οικογένεια που βρέθηκε στην Αλόννησο για διακοπές. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η Κατερίνα Νοτοπούλου και ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, η οικογένεια βρίσκεται σε απόγνωση στους δρόμους ελλείψει ξενοδοχείου καραντίνας.

Όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα, λίγο πριν την αναχώρηση από την Αλόννησο για την επιστροφή στο Βόλο, έκανε τεστ και βρέθηκε θετική στον κοροναϊο.

«Μόνο ντροπή προκαλούν τα όσα εκτυλίσσονται από χθες στην Αλόννησο με οικογένεια πολιτών από το Βόλο με μικρό παιδί να περιφέρεται στην Αλόννησο χωρίς να έχει πού να μείνει, έπειτα από τεστ που έδειξε τη μητέρα θετική πριν την αναχώρηση από το νησί» αναφέρει η τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ και ο βουλευτής Μαγνησίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, η οικογένεια παραμένει εγκλωβισμένη στους δρόμους στην Αλόννησο καθώς τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ δεν επιτρέπουν το ταξίδι της επιστροφής με το πλοίο και ταυτόχρονα δεν έχει προβλεφθεί ξενοδοχείο καραντίνας για «μικρά» όπως η Αλόννησος, διότι ο σχεδιασμός προβλέπει τη μεταφορά των κρουσμάτων σε μεγαλύτερα νησιά, στην προκειμένη περίπτωση στη Σκιάθο!

Δείτε αναλυτικά την κοινή δήλωση της Κατερίνας Νοτοπούλου και του Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου:

"Μόνο ντροπή όσα συμβαίνουν στην Αλόννησο με την οικογένεια που βρίσκεται στους δρόμους"

Μόνο ντροπή προκαλούν τα όσα εκτυλίσσονται από χθες στην Αλόννησο με οικογένεια πολιτών από το Βόλο με μικρό παιδί να περιφέρεται στην Αλόννησο χωρίς να έχει πού να μείνει, έπειτα από τεστ που έδειξε τη μητέρα θετική πριν την αναχώρηση από το νησί.

Μετά τα περιστατικά ντροπής στη Μύκονο που έκαναν το γύρο του κόσμου, η ανασφάλεια σε τουρίστες και κατοίκους στην Αλόννησο κυριαρχεί.

Δεν υπάρχει ξενοδοχείο καραντίνας στην Αλόννησο, καθώς μόνο 40 ξενοδοχεία υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα, πολύ λιγότερα από τις πραγματικές ανάγκες όπως ήδη αποδείχθηκε. Ο αρμόδιος Υπουργός Τουρισμού αυτοθαυμαζόταν γιατί έκανε έναν φωτογραφικό διαγωνισμό για ξενοδοχεία καραντίνας ενώ  το μόνο που εξασφάλισε ήταν η επανάληψη της περσινής αποτυχίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις