Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στην εντατική και διασωληνωμένο παραμένει το παιδί, που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο

Πάτρα: Στην εντατική και διασωληνωμένο π...

Δίνει μάχη

Σε σταθερή κατάσταση και διασωληνωμένο εξακολουθεί να νοσηλεύεται το παιδί που τραυματίστηκε στη Γούναρη και Όθωνος Αμαλίας στην Πάτρα, όταν χτυπήθηκε από αυτοκίνητο. Η κατάσταση του παιδιού θεωρήθηκε κρίσιμη και γι αυτό διακομίστηκε στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, στην οποία και παραμένει.

Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί  έπαιζε με άλλους συνομίληκους στο σημείο, όταν μετά τη σφοδρή σύγκρουση των δύο οχημάτων, ένα από τα οχήματα κατέληξε πάνω του.

Οι έως τώρα πληροφορίες γύρω από τις συνθήκες του ατυχήματος, αναφέρουν πως το ατύχημα συνέβη όταν το ένα από τα δύο οχήματα βγαίνοντας από το πάρκινγκ του λιμανιού προσέκρουσε σε όχημα που κινούνταν στην Οθωνος Αμαλίας. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν το δεύτερο όχημα να βγει εκτός πορείας και να ανέβει την μικρή πλατεία που υπάρχει στο σημείο.

Εκεί βρισκόταν το παιδί, το οποίο σφηνώθηκε κάτω από το  όχημα.

Στο μεταξύ, ένταση δημιουργήθηκε το βράδυ του Σαββάτου λίγο μετά τις 22:00 στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, καθώς στο σημείο είχαν συγκεντρωθεί αρκετά άτομα -μέλη της οικογένειας του παιδιού. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest, στο νοσοκομείο στου οποίου τη ΜΕΘ νοσηλεύεται το παιδί έσπευσε μεγάλος αριθμός συγγενών του, οι οποίοι είχαν διαπληκτισμό με την ασφάλεια του Νοσοκομείου και τους αστυνομικούς που βρίσκονται από νωρίς στο σημείο.

Στο σημείο βρέθηκε αμέσως μεγάλη δύναμη της ΕΛ.ΑΣ με σκοπό να συνδράμουν τις υφιστάμενες δυνάμεις και να ...ηρεμήσουν τα πνεύματα.

 
 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις