Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Άγγελος Τσιγκρής για την ύφεση της οικονομίας

Ο Άγγελος Τσιγκρής για την ύφεση της οικονομίας

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής, με αφορμή τη διαρκώς κλιμακούμενη ύφεση των δεικτών της οικονομίας και την αδυναμία επιβίωσης της μέσης Ελληνικής οικογένειας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η έλλειψη συγκεκριμένου σχεδίου, οι παλινωδίες και η πολιτική απραξία της κυβέρνησης, συνδυαζόμενα με τη πιθανή λήψη πρόσθετων μέτρων προκειμένου να επιτευχθούν οι δημοσιονομικοί στόχοι του Μνημονίου, οδηγούν την οικονομία μας στο φαύλο κύκλο της ανατροφοδοτούμενης ύφεσης και της διεύρυνσης του χρέους ως ποσοστού του ΑΕΠ.

Το κόστος δανεισμού για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις της πατρίδας μας καθίσταται απαγορευτικό. Τα επιτόκια για κεφάλαια κίνησης ξεπερνούν το 10% καθιστώντας τις ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις μη ανταγωνιστικές. Η κυβέρνηση αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων.

Η αποσπασματικότητα, η αοριστία, η έλλειψη πρόνοιας για στήριξη των νοικοκυριών με χαμηλά εισοδήματα και κυρίως η παντελής έλλειψη προτάσεων ανάπτυξης καταδεικνύουν τη λαθεμένη στρατηγική αντιμετώπισης της κρίσης που προτείνει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Μοναδική λύση για την έξοδο από την κρίση αποτελεί η πρόταση του Αντώνη Σαμαρά για άμεση και τολμηρή επένδυση σε διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, στην ενίσχυση της ανάπτυξης, στην απελευθέρωση των πόρων της Ελληνικής οικονομίας, στην ουσιαστική αξιοποίηση του ΕΣΠΑ και βεβαίως στην αποφυγή στρατηγικής φοροεπιδρομής που θα στεγνώσει περαιτέρω την αγορά».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις