Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έληξε η πρώτη περίοδος των παιδικών κατασκηνώσεων του Δήμου Πατρέων

Έληξε η πρώτη περίοδος των παιδικών κατα...

Συμμετείχαν συνολικά 200 παιδιά και στις δύο κατασκηνώσεις, Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων και Ροΐτικα – Την Παρασκευή 16/7 ξεκινά η δεύτερη περίοδος

Η πρώτη περίοδος των Ημερήσιων Παιδικών Κατασκηνώσεων του Δήμου Πατρέων που είχε ξεκινήσει από την 1η Ιουλίου έφθασε στο τέλος της, την Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021.

Στην πρώτη περίοδο συμμετείχαν συνολικά 200 παιδιά και στις δύο κατασκηνώσεις (Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων και Ροΐτικα), χωρισμένα σε ολιγομελή τμήματα με όσο το δυνατόν αυτόνομο πρόγραμμα δραστηριοτήτων.

Τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, τα παιδιά της πόλης μας απόλαυσαν ένα ευφάνταστο πρόγραμμα δράσεων μέσα σε ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον. Γνώρισαν καινούργιους φίλους, καλλιέργησαν τη φαντασία τους, μοιράστηκαν τις ιδέες τους και βίωσαν πρωτότυπες εμπειρίες. Η τελευταία μέρα περιλάμβανε ολοήμερο διαγωνιστικό παιχνίδι ταχύτητας, μυαλού και λεπτών δεξιοτήτων καθώς επίσης, ολοκληρώθηκαν και τα εργαστήρια εικαστικών.

Η κατασκηνωτική ζωή έτσι όπως διαμορφώνεται από τα ίδια τα μέλη, συμβαδίζει με τις αξίες της αλληλεγγύης, της ίσης συμμετοχής, της αποδοχής, της φιλίας, της συνεργασίας, της επίμονης προσπάθειας για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Ιδανικά, αδιανόητα για ένα σύστημα που στηρίζεται στην εκμετάλλευση και το κέρδος για τους λίγους και ταυτόχρονα αποτελεί και τη βασική αιτία στέρησης των βασικών αναγκών από τα παιδιά.

*Την Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021 ξεκινά η δεύτερη  κατασκηνωτική περίοδος, με ίδιο αριθμό συμμετοχών και ακόμα πιο πολλές δράσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις