Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συνελήφθη ο Χρυσαυγίτης δικηγόρος Μιχάλης Αρβανίτης- Παραβίασε τους όρους της εγγύησης

Πάτρα: Συνελήφθη ο Χρυσαυγίτης δικηγόρος...

Οδηγείται στον Εισαγγελέα

Στον Εισαγγελέα οδηγείται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αχαΐας, ο οποίος έχει καταδικαστεί  για την υπόθεση του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Μιχάλης Αρβανίτης.

Φφέρεται πως παραβίασε τους όρους της εγγύησής του με αποτέλεσμα να συλληφθεί και αυτή τη στιγμή κρατείται για να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Θυμίζουμε πως ο Μιχάλης Αρβανίτης είχε καταδικαστεί σε 5 χρόνια φυλάκιση για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, με το δικαστήριο να του έχει δώσει ελαφρυντικά.

Ο Μιχάλης Αρβανίτης Γεννήθηκε το 1946 στην Αθήνα, από πατρινούς γονείς. Τελείωσε τις εγκύκλιες σπουδές του στην Πάτρα, όπου έζησε τα παιδικά κι εφηβικά του χρόνια. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο πεζικό, ως έφεδρος αξιωματικός.

Σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και δικηγορούσε στην Πάτρα από το 1977. Είναι ένα από τα παλαιότερα στελέχη του Εθνικιστικού Κινήματος στην Ελλάδα. Είχε χειριστεί χωρίς αμοιβή αρκετές δικαστικές υποθέσεις που σχετίζονταν με τη Χρυσή Αυγή.

Το Μάιο του 2012 εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής Αχαΐας με το Λαϊκό Σύνδεσμο – Χρυσή Αυγή. Επανεξελέγη στις εκλογές του Ιουνίου του 2012 και του Ιανουαρίου του 2015.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις