Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τα μαζεύει η Μιχαηλίδου: Δεν θα απολύονται τελικά οι ανεμβολίαστοι

Τα μαζεύει η Μιχαηλίδου: Δεν θα απολύοντ...

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο της Υπουργού, κάνει λόγο για "λάθος διατύπωση", ενώ ξεκαθαρίζει πως "δεν θα υπάρξει ρύθμιση για απολύσεις των ανεμβολίαστων"

Από τη «βόμβα» για απολύσεις εργαζομένων που θα επιμείνουν να μην εμβολιαστούν και μετά την άδεια άνευ αποδοχών που θα πάρουν, στην ...αναδίπλωση και το «συγγνώμη λάθος» η Δόμνα Μιχαηλίδου. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο της Υπουργού, κάνει λόγο για "λάθος διατύπωση", ενώ ξεκαθαρίζει πως "δεν θα υπάρξει ρύθμιση για απολύσεις των ανεμβολίαστων".

Όσοι εργαζόμενοι επιμείνουν να αρνούνται τον εμβολιασμό και μετά την άδεια άνευ αποδοχών που θα πάρουν μετά τις 16 Αυγούστου, τότε θα απολύονται, είπε η Δόμνα Μιχαηλίδου μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (14.07.2021) στο OPEN.

Αλλά λίγες (πολύ λίγες) ώρες μετά, η υφυπουργός Εργασίας με δήλωσή της έκανε λόγο για «λάθος διατύπωση». Δεν θα υπάρξει τροποποίηση του νόμου για να συνδέονται με απόλυση οι άδειες άνευ αποδοχών, ανέφερε η υφυπουργός Εργασίας.

Η ανακοίνωση:

«Η πρωινή μου διατύπωση περί ρύθμισης που θα συνδέει την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού για τους εργαζόμενους στις ιδιωτικές δομές Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων με απολύσεις ήταν λάθος.

Δεν πρόκειται να υπάρξει τροποποίηση του ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα η οποία θα συνδέει την αποχή από την εργασία με άδεια άνευ αποδοχών λόγω μη εμβολιασμού με απόλυση».

Όσα είχε δηλώσει η Υπουργός:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις