Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Παύλος Χρηστίδης: «Πιστεύουμε στον εμβολιασμό γιατί νοιαζόμαστε για τους διπλανούς μας»

Παύλος Χρηστίδης: «Πιστεύουμε στον εμβολ...

"Η καμπάνια μας συμβάλλει στην ανάγκη των πολιτών για μια συλλογική δράση, πέρα και πάνω από κόμματα" ανέφερε

«Στην πανδημία, η κυβέρνηση πήγε από το ένα άκρο, όπου ήμασταν απολύτως περιορισμένοι, στο άλλο, όπου ο καθένας μπορούσε να κυκλοφορήσει με συστάσεις μάσκας η τεστ», ανέφερε σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης. Πλέον - πρόσθεσε - η κυβέρνηση τρέχει ξανά πίσω από το 4ο κύμα της πανδημίας, που φτάνει πιο σύντομα και από τον πιο απαισιόδοξο επιστήμονα.

Σχετικά με την πρωτοβουλία που ανακοίνωσε η Φώφη Γεννηματά, για μία επικοινωνιακή εκστρατεία προκειμένου να προχωρήσουν οι εμβολιασμοί, ο κ. Χρηστίδης τόνισε πώς αυτή «συμβάλλει στην ανάγκη των πολιτών για μια συλλογική δράση, πέρα και πάνω από κόμματα. Πιστεύουμε στον εμβολιασμό γιατί νοιαζόμαστε για τους διπλανούς μας. Η καμπάνια μας θα έχει και φυσική παρουσία σε πολυσύχναστα μέρη, που θα ενημερώνουμε για τα οφέλη του εμβολιασμού».

Επίσης, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ επεσήμανε οτι «οι επαγγελματίες της εστίασης και της ψυχαγωγίας, φορτώνονται όλο το βάρος της κυβερνητικής αποτυχίας. Ενάμισι χρόνο αντιμετωπίζονται ως το μαύρο πρόβατο, την ώρα που η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα για τα μέσα μαζικής μεταφοράς και τους χώρους εργασίας, άργησε τα μαζικά τεστ και έχασε την ιχνηλάτηση».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις