Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Αναστάτωση σε κατασκήνωση λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού

Ηλεία: Αναστάτωση σε κατασκήνωση λόγω κρ...

Κάποιοι γονείς πήγαν να πάρουν τα παιδιά τους

Αναστάτωση επικρατεί σε κατασκήνωση στην Ηλεία μετά από την πληροφορία που υπήρξε για εντοπισμό κρουσμάτων κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πηγές που διατήρησαν την ανωνυμία τους αναφέρθηκαν δύο ή τρία κρούσματα σε παιδιά, τα οποία και απομακρύνθηκαν άμεσα από την κατασκήνωση, ενώ υπήρξε και περιορισμός δράσεων και απολυμάνσεις σε χώρους της. Νεώτερες πληροφορίες που μετέφερε πριν λίγο η ΕΡΤ κάνουν λόγο για 4 με 5 κρούσματα. 

Χθες μάλιστα κάποιοι γονείς στο γενικότερο κλίμα ανησυχίας που επικρατεί σε ανάλογες περιπτώσεις σε άλλες περιοχές της χώρας επέλεξαν να πάρουν τα παιδιά τους λίγο νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό.

Από την πλευρά των αρμόδιων φορέων για την ενημέρωση, δεν έχει υπάρξει κάποια ανακοίνωση, ώστε να υπάρξει μια ξεκάθαρη εικόνα, πέρα από τις συγκεχυμένες πληροφορίες και την φημολογία που έχει φουντώσει και δεν βοηθά στην αντιμετώπιση της κατάστασης.

Η γενικότερη εικόνα, όπως γράει το ilialive.gr όμως που υπάρχει είναι πως δεν φαίνεται κάποια διασπορά του κορωνοϊού σε βαθμό που να προκαλεί μεγάλη ανησυχία, ενώ η κατασκήνωση φέρεται να έχει λάβει όλα τα μέτρα και τα παιδιά που έφτασαν εκεί για να φιλοξενηθούν στην κατασκήνωση δεν ήρθαν σε επαφή με άλλα.

Σε κάθε περίπτωση μια επίσημη ανακοίνωση από κάθε αρμόδια εμπλεκόμενη πλευρά θα βοηθήσει ώστε να υπάρξει σαφής εικόνα και να περιοριστεί η όποια ανησυχία υπάρχει.

* φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις