Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα μεγάλο έργο στο 41ο Βαθμολογικό Κέντρο

Πάτρα: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα μεγά...

Το υπέροχο κλίμα εργασίας που δημιουργήθηκε στο Βαθμολογικό Κέντρο συνέβαλε στην ταχύτατη & άρτια από ποιότητα εργασίας, ολοκλήρωση του έργου βαθμολόγησης πολλών χιλιάδων γραπτών

Ένα μεγάλο έργο ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία χάρη στην ουσιαστική και καταλυτικής σημασίας συνδρομή όλων των εμπλεκομένων στο 41ο Βαθμολογικό Κέντρο, στην Αχαΐα.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, ο Πρόεδρος του Βαθμολογικού Κέντρου, Δρ Γεράσιμος Πομώνης, ΣΕΕ ΠΕ80, η Αντιπρόεδρος, Δρ Ευφροσύνη Κωσταρά, ΣΕΕ ΠΕ02 και ο Γραμματέας, κ. Μιχάλης Καντανολέων ΠΕ86, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν από καρδιάς όλους όσοι συνέβαλαν στο άρτιο αποτέλεσμα, επιδεικνύοντας ζήλο και προσωπική δέσμευση στον κοινό στόχο καταβάλλοντας υπέρμετρη προσπάθεια και κόπο σε δύσκολες αντικειμενικά συνθήκες και αντίξοες συγκυρίες!

Ευχαριστούμε θερμά την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας και τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Δυτ. Ελλάδας κ. Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο, τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας και τον Διευθυντή Δ/νσης Βθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας κ. Ανδρέα Ζέρβα για τη συνεργασία και την έμπρακτη στήριξη στο δύσκολο αυτό έργο, καθώς και τη Διεύθυνση του 1ου και 6ου Γυμνασίου Πατρών για την παραχώρηση του σχολείου και την ευγενική φιλοξενία στο χώρο!

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους εκπαιδευτικούς που με βαθύτατο αίσθημα ευθύνης προσέφεραν τις επιστημονικές τους γνώσεις ως εξεταστές και βαθμολογητές και έσκυψαν με αφοσίωση πάνω από την προσπάθεια των μαθητών μας! Χωρίς τη συμβολή όλων αυτών των συναδέλφων η συντονιστική προσπάθεια του Προεδρείου, της Επιστημονικής Επιτροπής και της Γραμματείας δεν θα μπορούσε να είναι αποτελεσματική! Κατά την διάρκεια δε των προφορικά εξεταζόμενων μαθητών στενή, άψογη και εποικοδομητική υπήρξε η συνεργασία με το 397o ΕΕΚ και τον Πρόεδρό του Δρ. Κωνσταντίνο Γκέρτζο.

Ξεχωριστές ευχαριστίες ανήκουν, επίσης, συνεχίζει η ανακοίνωση, στα μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής για την άψογη συνεργασία και την αποτελεσματικότητα στο ιδιαίτερα απαιτητικό έργο τους, στα μέλη της Επικουρίας για την καθημερινή άοκνη εργασία τους, καθώς και στους αφανείς υποστηρικτές της προσπάθειάς μας, τον επιστάτη μας (1ου και 6ου Γυμνασίου Πατρών) και τις καθαρίστριες των χώρων μας. Το υπέροχο κλίμα εργασίας που δημιουργήθηκε στο Βαθμολογικό μας Κέντρο συνέβαλε στην ταχύτατη και άρτια από ποιότητα εργασίας ολοκλήρωση του έργου βαθμολόγησης πολλών χιλιάδων γραπτών.

Μαζί με τις ευχαριστίες μας σε όλους και όλες για την πολύτιμη και ουσιαστική συμβολή σας και την υπέροχη εμπειρία που ζήσαμε μαζί όλο αυτό το διάστημα, σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι με υγεία και ξεκούραση!!

Για το 41ο ΒΚ Αχαΐας

Ο Πρόεδρος: Γεράσιμος Πομώνης,

Η Αντιπρόεδρος: Ευφροσύνη Κωσταρά,    

Ο Γραμματέας: Μιχαήλ Καντανολέων.

Στη φωτ. ο Πρόεδρος Γεράσιμος Πομώνης κα...

Στη φωτ. ο Πρόεδρος Γεράσιμος Πομώνης και η Αντιπρόεδρος του 41ου Βαθμολογικού Κέντρου, Ευφροσύνη Κωσταρά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις