Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πατέρας και κόρη πέθαναν από κορωνοϊό με διαφορά λίγων εβδομάδων

Πατέρας και κόρη πέθαναν από κορωνοϊό με...

Στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Συγκλονίζει μια ακόμη τραγική ιστορία της πανδημίας, με έναν πατέρα να χάνει τη ζωή του με διαφορά λίγων εβδομάδων από την κόρη του, μετά από σκληρή μάχη που έδωσαν με τον κορωνοϊό στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Τη συγκινητική ιστορία περιγράφει σε ανάρτηση του ο χρήστης του Facebook, Κωνσταντίνος Κυρίτσης, ο οποίος κρούει τον κώδωνα για τους ανεμβολίαστους και ασυνείδητους και τονίζει πως αυτοί οι δύο άνθρωποι δεν έφυγαν ως αρνητές της Covid αλλά τους βρήκε ο ιός στο κενό των ημερομηνιών των εμβολιασμών.

Όπως αναφέρει, η 40χρονη γυναίκα, μητέρα ενός 5χρονου παιδιού και ο 67χρονος δεν έμαθαν ποτέ ο ένας για τον άλλον ότι χάθηκε και όμως ήταν Πατέρας και Κόρη, που τους χώριζαν διαφορετικές πόρτες στη ΜΕΘ. Ο 67χρονος Μπάμπης δεν πρόλαβε να χαρεί τις στιγμές χαλάρωσης μετά τη συνταξιοδότηση του και η 40χρονη Αλέκα, δεν πρόλαβε να δει την 5χρονη κορούλα της να μεγαλώνει.

Η ιστορία πραγματικά συγκλονίζει και πρέπει να ταρακουνήσει όσους ακόμη παραμένουν απρόθυμοι να εμβολιαστούν.

Η ανάρτηση και το μήνυμα στους ασυνείδητους:

«Ο Μπάμπης, η Αλέκα, οι ευθύνες ανεμβολίαστων και ασυνείδητων.
Πριν λίγες ημέρες έφυγε ο Μπάμπης, στα 67 του, γεμάτος ζωή, χαρούμενος συνταξιούχος, χαζοπαππούς όπως οι περισσότεροι σε αυτή την ηλικία.
Δεν πρόλαβε να χαρεί τις πιο χαλαρές στιγμές της ζωής που του δίνει η ευκαιρία της συνταξιοδοτησης, δεν έπαιξε πολύ ως παππούς δεν έγινε και πάλι παιδί…

Έφυγε ένας ζωντανός άνθρωπος και αγαπητός, από τις ωραίες μορφές αυτής της κοινωνίας, ζωντανός άνθρωπος σε όλα του, έφυγε ο Μπάμπης της παρέας, δεν θα τον πετύχουμε ξανά να βγαίνει από κάποια γωνία του κέντρου, της πόλης που του άρεσε.
Σήμερα δυστυχώς έφυγε η Αλέκα, ωραίο μυαλό, μαχήτρια, δυναμική, μάνα σχεδόν 40.

Εδωσε μια μεγάλη μάχη για περίπου 2 μήνες και κάτι. Δεν άντεξε, έφυγε, δεν μπόρεσε να χαρεί,να πνιγεί σε λύπες και χαρές της ζωής, δεν πρόλαβε να παίξει την 5χρονη κόρη της, δεν θα τη δει να μεγαλώνει και εκείνη έχασε την μάνα της και από τα 5 της, θα μεγαλώνει μόνο με τη φιγούρα μέσα της, μεγαλώνοντας με τα λίγα χάδια που πρόλαβε να νοιώσει.

Ο Μπάμπης και η Αλέκα δεν ήταν άγνωστοι μεταξύ τους, δεν έμαθε ποτέ ο ένας για τον άλλον ότι χάθηκε και όμως ήταν Πατέρας και Κόρη, που τους χώριζαν όλες τις μέρες διαφορετικές πόρτες στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακου.

Σίγουρα πλέον βρέθηκαν και πάλι αλλά μακριά από τους αγαπημένους τους, δεν έφυγαν ως αρνητές της Covid αλλά τους βρήκε ο ιός στο κενό των ημερομηνιών των εμβολιασμών.

Δεν βρέθηκαν όμως έτσι απλά εκεί αλλά γιατί κάποιοι είχαν αποκρυψει τον ιό και απλώς αυτοι βρέθηκαν σε επαφή
Κάποιοι δεν τους προστάτεψαν(δεν είναι της ώρας το ποιοί) και δυστυχώς έφυγαν χωρίς δική τους ευθύνη.

Να έχουν καλό παράδεισο.

Υ. Γ :Εσείς μετά από τα παραπάνω που δεν είναι προϊόν φαντασίας κάντε ότι επιθυμείτε, μείνετε σταθερά αρνητές, “φοβισμένοι” ανεμβολιαστοι αλλά σκεφτείτε καλά, πως ο Μπάμπης και Αλέκα θα ήταν μαζί μας και στην οικογένεια τους αν κάποιοι εκεί έξω δεν ήταν ασυνείδητοι.»
Η 40χρονη γυναίκα που έφυγε από τη ζωή είναι η Αλέκα Σιώζου, ανιψιά του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής Βαγγέλη Αργύρη, η οποία άφησε πίσω της ένα κοριτσάκι 5 ετών και τον σύζυγό της Χρήστο. Ο πατέρας της Χαράλαμπος Σιώζος, πρώην τοπικός σύμβουλος στην κοινότητα Μαρμάρων του Δήμου Ιωαννιτών έχασε τη ζωή του πριν από έναν μήνα από τον ιό της πανδημίας.

 

 

Πηγή: agriniopress.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις