Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Έχει ο Αφροαμερικανός ηθοποιός Τζέιμς Έρλ Τζόουνς την πιο αναγνωρίσιμη διάσημη φωνή;

Έχει ο Αφροαμερικανός ηθοποιός Τζέιμς Έρ...

Ναι όπως αποδείχτηκε πριν λίγες μέρες σε ανταλλαγή απόψεων πάνω σε αυτό το θέμα

Όταν το hashtag «JamesEarlJones» άρχισε να γίνεται δημοφιλές από το πρωί της Δευτέρας, οι χρήστες του Twitter φοβήθηκαν τα χειρότερα. Ευτυχώς, ο 90χρονος Αφροαμερικανός ηθοποιός της κινηματογραφικής σειράς «Star Wars» και πολλών ακόμη ταινιών όπως οι «Conan the Barbarian» (1982), «Coming to America» (1988), «Field of Dreams» (1989), «Sneakers - Οι Αθόρυβοι» (1992), είναι καλά. Το όνομα του Τζέιμς Ερλ Τζόουνς είχε αναφερθεί απλώς κατά τη διάρκεια πολύ έντονης συζήτησης για θρυλικές φωνές διάσημων.

Πιο συγκεκριμένα από τον λογαριασμό στο Twitter «Emmyjo» ξεκίνησε ανταλλαγή απόψεων την περασμένη Κυριακή, όταν τέθηκε το ερώτημα «Ποιος έχει την πιο αναγνωρίσιμη φωνή όλων των εποχών;»

Πολλοί κινηματογραφόφιλοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να σχολιάσουν ότι ο ηθοποιός του «Star Wars» έχει την πιο αναγνωρίσιμη φωνή από όλους τους μουσικούς αστέρες και τους συναδέλφους του στο Χόλιγουντ, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ.

«Τζέιμς Έρλ Τζόουνς. Κάτω τα χέρια, κάτω» έγραψε ένας θαυμαστής για τον βραβευμένο με Όσκαρ, ηθοποιό (τιμήθηκε για το The Great White Hope το 1970), ο οποίος δάνεισε τη φωνή του στον Darth Vader στην κινηματογραφική σειρά «Stars Wars».

Ο Τζόουνς με μία σημαντική καριέρα από το 1957, είχε δανείσει όπως οι περισσότεροι θυμόμαστε, την αξιομνημόνευτη μπάσα φωνή του στην ταινία ανιμέισον της Ντίσνει «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» το 1994, στον Μουφάσα, τον πατέρα του μικρού λιονταριού Σίμπα. Ο πατέρας του Τζέιμς Ερλ Τζόουνς, Ρόμπερτ Ερλ Τζόουνς ήταν επίσης ηθοποιός και είχε παίξει στο Οσκαρικό «Κεντρί» το 1973 πλάι στον Ρόμπερτ Ρέντφορντ.

Με στοιχεία και από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture