Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Με θρόμβωση στο πόδι ο Λάκης Λαζόπουλος: Ποιο εμβόλιο είχε κάνει

Με θρόμβωση στο πόδι ο Λάκης Λαζόπουλος:...

Θα χρειαστεί να υποβληθεί σε ενδελεχή έλεγχο,

Όπως έγινε γνωστό την Τρίτη, ο Λάκης Λαζόπουλος πέρασε μια μικρή περιπέτεια με την υγεία του το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και μάλιστα χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Πιο συγκεκριμένα ο Λάκης Λαζόπουλος έπαθε μία μικρή θρόμβωση στο πόδι το περασμένο Σάββατο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο!

Ο ίδιος μίλησε στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» για την περιπέτεια της υγείας του: «Το Σάββατο σηκώθηκα με ένα βάρος στο πόδι, μια δυσκολία στην κίνηση. Πήρα τηλέφωνο τον φίλο μου, γιατρό Γιώργο Παπαθέου και του είπα να έρθει να με δει. Εκείνος έκρινε ότι πρέπει να πάω στο Υγεία. Πήγα, έκανα εξετάσεις και προέκυψε ότι είχα ένα εμβολικό επεισόδιο. Ήταν ένας μικρός θρόμβος, που όμως διαλύθηκε εν τη γενέσει του».

Ο Λάκης Λαζόπουλος πλέον θα χρειαστεί να υποβληθεί σε ενδελεχή έλεγχο, ώστε να βρεθεί η αιτία της θρόμβωσης.

«Οι πρώτες εξετάσεις δε βρήκαν από πού προέρχεται. Δεν έδειξαν κάτι παθολογικό. Ο εργαστηριακός έλεγχος βγήκε καθαρός από τη γιατρό, κα Πλωμαρίτου, τον βασικό μου γιατρό, κ. Πολιτάκη και τον κ. Αζά. Απομένουν κάποιες εξετάσεις για να αποκλειστούν όλα τα ενδεχόμενα προέλευσης» συμπλήρωσε.

Πριν από το περιστατικό ο Λάκης Λαζόπουλος παραδέχεται πως διακατεχόταν από ισχυρό στρες, ωστόσο το συνδέει με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού που είχε κάνει πριν από δύο εβδομάδες.

«Μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer στις 4 Ιουνίου ένιωσα μια πραγματική διάλυση του οργανισμού μου, που ήταν φυσιολογική και αναμενόμενη. Ακόμα δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτή η σπάνια παρενέργεια με κυνηγάει εμένα προσωπικά, αλλά εκτιμώ ότι μπορεί να είναι στις παρενέργειες του εμβολίου. Σίγουρα εγώ είχα το υπόβαθρο και όχι κάποιο υποκείμενο νόσημα ή παθολογία γιατί δε βρέθηκε τίποτα από αυτά. Πιθανόν το εμβόλιο να ενεργοποίησε κάποιον μηχανισμό για να πυροδοτηθεί η θρόμβωση» τόνισε ο Λάκης Λαζόπουλος..

Θυμίζουμε πως ο Λάκης Λαζόπουλος εισήχθη σε ιδιωτική κλινική το Σάββατο και πήρε εξιτήριο τη Δευτέρα. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight