Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Katy Perry και Orlando Bloom: Διακοπές στην Πελοπόννησο

Katy Perry και Orlando Bloom: Διακοπές σ...

Χαλαρές στιγμές στις ελληνικές παραλίες της Πελοποννήσου για την ποπ σταρ Κέιτι Πέρι και τον Ορλάντο Μπλουμ

Είναι ήδη δύο χρόνια που ο 44χρονος σταρ του «Άρχοντα των Δακτυλιδιών» Ορλάντο Μπλουμ (Orlando Bloom) έκανε πρόταση γάμου στην ποπ σταρ Κέιτι Πέρι (Katy Perry) με ένα εντυπωσιακό δακτυλίδι σε σχήμα μαργαρίτας, αξίας 5 εκατομμυρίων δολαρίων. Το ζευγάρι πέρασε πολλά και μετά από μία δύσκολη καραντίνα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ήρθαν μαζί με την 10 μηνών κορούλα τους για διακοπές στην πανέμορφη Πελοπόννησο. Μαζί τους και ο 10χρονος γιος που απέκτησε ο ηθοποιός με την πρώην σύζυγό του, το σουπερμόντελ Μιράντα Κερ.

Η 36χρονη Κέιτι Πέρι απόλαυσε τη θάλασσα και έκανε βόλτα την παραλία έχοντας αγκαλιά την κόρη της. Η δημοφιλής τραγουδίστρια με μοβ ολόσωμο μαγιό κολύμπησε και χάρηκε τη θάλασσα. To ζευγάρι μετά την πανδημία ταξίδεψε στην Ευρώπη, ενώ πόσταραν φωτογραφίες στο Instagram από επίσκεψή τους στην Βενετία.

Από την πλευρά του ο Ορλάντο Μπλουμ ήταν και αυτός σε χαλαρή διάθεση, αγκάλιαζε συχνά τον 10χρονο γιο του και το σκυλάκι της οικογένειας, ενώ με αφορμή τη γιορτή του πατέρα μοιράστηκε στο Instagram μία χαριτωμένη φωτογραφία με φόντο ελαιώνες.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός επισκέπτονται τη χώρα μας, αφού είχαν κάνει διακοπές στην Κέρκυρα το Σεπτέμβριο του 2018, ενώ το 2015 η Κέιτι Πέρι είχε βρεθεί σε Σαντορίνη και Μύκονο με φίλους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight