Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο γάμος της χρονιάς απόψε στα Γιάννενα με καλεσμένους Μπέκαμ, Ρέμο, εφοπλιστές κι επιχειρηματίες

Ο γάμος της χρονιάς απόψε στα Γιάννενα μ...

Ο γάμος θα γίνει το βράδυ στο Πάπιγκο και όλα είναι έτοιμα τόσο για την τελετή, όσο και για την δεξίωση…

Μεγάλα ονόματα του εφοπλιστικού, καλλιτεχνικού και αθλητικού χώρου περιλαμβάνονται στη λίστα με τους καλεσμένους του γάμου της χρονιάς που γίνεται σήμερα στο Πάπιγκο.

Ο Αντώνης Λαιμός και η Μαρίκα Αράπογλου θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου και έχουν καλέσει αγαπημένους φίλους και συγγενείς για να το γιορτάσουν. Μεταξύ αυτών, σύμφωνα του ipeirotika.gr, είναι και ο πρώην διεθνής άσος της Αγγλίας, Ντέιβιντ Μπέκαμ.
Οι καλεσμένοι έχουν ξεκινήσει ήδη και έρχονται από χθες ενώ στο σημείο που θα γίνει ο γάμος έχει στηθεί ένα σκηνικό – υπερπαραγωγή για το πάρτυ μετά την τελετή. Από το γάμο δεν θα μπορούσε να λείπει και ένα πρώτο όνομα της μουσικής σκηνής της χώρας. Και αυτός είναι ο Αντώνης Ρέμος ο οποίος θα τραγουδήσει στο γάμο αναλαμβάνοντας το ελληνικό ρεπερτόριο μιας και για το ξένο θα υπάρχει ακόμη ένα γνωστό όνομα.

Η πληρότητα στα καταλύματα, όπως είναι λογικό, αγγίζει το 100% μιας και ταυτόχρονα η περίοδος του γάμου συμπίπτει με το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight