Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Αμερικανίδα σταρ Κέιτ Χάντσον βρίσκεται για οικογενειακές διακοπές στην Ελλάδα

Η Αμερικανίδα σταρ Κέιτ Χάντσον βρίσκετα...

Η Χάντσον είναι προφανώς στην πανέμορφη Σκιάθο όπου η μητέρα της, Γκόλντι Χον μαζί με τον σύντροφό της, Κερτ Ράσελ, διαθέτουν εξοχική κατοικία

Η 42χρονη ηθοποιός Κέιτ Χάντσον κάνει διακοπές στην Ελλάδα με την οικογένειά της και μοιράζεται φωτογραφίες στο προσωπικό λογαριασμό της στο instagram.

Είναι το πρώτο ταξίδι της διάσημης Αμερικανίδας ηθοποιού και μητέρας τριών παιδιών μαζί με τον σύντροφο της και την κόρη τους, Ράνι Ρόουζ Χάντσον Φουτζικάουα μετά την πανδημία.

Η πρώτη ανάρτηση της Κέιτ Χάντσον από το ταξίδι ήταν μια φωτογραφία μαζί με την κόρη της μόλις έφτασαν στην Ελλάδα με μάσκες.

Το νησί που βρίσκονται δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά συνήθως πηγαίνουν στη Σκιάθο, οπότε είναι σίγουρο πως έχουν επισκεφθεί και πάλι το μαγευτικό νησί των Σποράδων.

«Έχω καλοκαιρινή διάθεση» έγραψε η ηθοποιός στην λεζάντα του προφίλ της.

Το ζευγάρι έφτασε στην Ελλάδα πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα για την ταινία της πλατφόρμας του Netflix, «Knives Out 2 – Στα Μαχαίρια 2» όπου πρωταγωνιστεί η Κέιτ Χάντσον. Μαζί τους είναι η αγαπημένη της μητέρα και βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Γκόλντι Χον με τον σύντροφό της, επίσης ηθοποιό Κερτ Ράσελ.

Όπως γράφτηκε στο σάιτ της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, πρώτη στο νησί της Σκιάθου κατέφθασε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου 12 Ιουνίου με Learjet η μητέρα της Κέιτ Χάντσον, Γκόλντι Χόουν, μαζί με τον 70χρονο ηθοποιό και πατριό της, Κερτ Ράσελ.

Λίγη ώρα αργότερα έφτασε και η ίδια η ηθοποιός στο νησί με τον σύντροφό της Ντάνι Φουτζικάουα. Μαζί τους ταξίδεψαν η 2,5 ετών κόρη τους Ράνι και ο 9χρονος Μπινγκ.

Με ριγέ μπικίνι σε γήινα χρώματα, η 42χρονη Κέιτ Χάντσον εντυπωσίασε με τη σιλουέτα της  και συνδύασε το look της με αέρινο μπεζ καφτάνι και πλεκτή τσάντα παραλίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight