Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ντενέβ, Νιάρχος, Ανια Τέιλορ Τζόι στις πρώτες φωτό από το Dior show στην Αθήνα

Ντενέβ, Νιάρχος, Ανια Τέιλορ Τζόι στις π...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

To event κράτησε μισή ώρα. Τα απελευθερωτικά «χιτώνια» της Maria Grazia Chiuri παρουσιάστηκαν με sneakers

Aτμόσφαιρα μυσταγωγίας σε ένα εκπληκτικά φωταγωγημένο Καλλιμάρμαρο στην πολύκροτη επίδειξη Dior Cruise 2022 με έμπνευση τον ελληνικό πολιτισμό.

Αναμμένες φωτιές, ζωντανή ορχήστρα με ντι- τζέι, πυροτεχνήματα πλαισίωσαν τα δεκάδες νεαρά μοντέλα που αξιοποίησαν τη φυσική πασαρέλα του σταδίου με outfits βασισμένα σε αγάλματα και μουσειακά εκθέματα. Όλα συνδέθηκαν με το σύγχρονο life style του athleisure.

Το «σπασμένο» λευκό, το μπλε και το χρυσό ήταν τα χρώματα που κυριάρχησαν. Η μεγάλη ντίβα του γαλλικού σινεμά Κατρίν Ντενέβ, η νέα σταρ του Χόλιγουντ και του Netflix Ανια Τέιλορ Τζόι, οι φίλες jet setters και style icons Ευγενία Νιάρχος και Μπιάνκα Μπραντολίνι, ο γιος της Καρολίνα του Μονακό, Πιερ Κασιράγκι με τη σύζυγό του Μπεατρίς Μπορομέο, το super model Κάρα Ντελεβίν, οι influencers Ζαν Νταμάς, Καμίλ Ρόου στα πρώτα στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν.

Από τους Ελληνες καλεσμένους τα φλας στάθηκαν στους Γιάννα Αγγελοπούλου, Μαριάννα Βαρδινογιιάννη, Αννα Βίσση, Ολγα Κεφαλογιάννη, Τατιάνα Μπλάτνικ, Μαρία Σάκκαρη, Λάκη Γαβαλά, Βίκυ Καγιά, Αντζελα Γκερέκου, Δήμητρα Κούστα, Λάουρα Λαλαούνη. Παρούσες η πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Σακελλαροπούλου και η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight