Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη αγκάλιασε με θέρμη και σεβασμό τη Μαίρη Χρονοπούλου

Η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη αγκάλιασ...

Στην απονομή των κινηματογραφικών βραβείων Ίρις 2021 στο Θέατρο Άλσος στην Αθήνα όπου η Μαίρη Χρονοπούλου τιμήθηκε για το σύνολο της καριέρας της

Η ιδιαίτερα αγαπητή ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου με μία πλούσια καριέρα στο θέατρο και κυρίως στον κινηματογράφο αλλά και την τηλεόραση και με παρουσία και σε σημαντικές ταινίες του νέου ελληνικού κινηματογράφου όπως στα «Παιδιά της Χελιδόνας» του Κώστα Βρεττάκου στα μέσα του ’80, παρά τα προβλήματα υγείας της ήταν εκεί παρούσα ντυμένη στα τυρκουάζ στην απονομή των βραβείων Ίρις της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου στο θέατρο Άλσος στο Πεδίον του Άρεως, όπου παρέλαβε τιμητικό βραβείο, για την συνολική της προσφορά στην τέχνη και στον κινηματογράφο από τα χέρια του Γιώργου Τσεμπερόπουλου, προέδρου της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου. Ήταν μια συγκινητική στιγμή για τους θαυμαστές της και όχι μόνο.

Ο πρόεδρος της Ακαδημίας Γιώργος Τσεμπερόπουλος παρουσιάζοντας τα τιμητικά βραβεία της βραδιάς προσκάλεσε στη σκηνή τον πρόεδρο του Σωματείου Ηθοποιών Σπύρο Μπιμπίλα για να βραβεύσουν μαζί την παλαίμαχη ηθοποιό που έχει γράψει τη δική της ιστορία με ταινίες όπως «Μία Κυρία στα μπουζούκια», «Γοργόνες και μάγκες», κ.α. η οποία με την «ρώμη της παρουσίας της σφράγισε μια σειρά κινηματογραφικών ειδών», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Ο λόγος της Μαίρης Χρονοπούλου ήταν συγκινητικός και πραγματικά αποθεώθηκε και καταχειροκροτήθηκε. «Αυτό το χειροκρότημα το δέχομαι για το θάρρος που είχα μετά από 25 χρόνια ν’ ανέβω και πάλι στη σκηνή και μάλιστα με μπαστούνι», είπε η ίδια.

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε και το γεγονός ότι η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη που ήταν εκεί στην απονομή, έσπευσε να συγχαρεί τη Μαίρη Χρονοπούλου. Μάλιστα γονάτισε μπροστά της και την αγκάλιασε όπως μαρτυρούν τα φωτογραφικά στιγμιότυπα της Πηνελόπης Γερασίμου από το flix.gr.

Μάλιστα το στιγμιότυπο απαθανάτισε εκείνη τη στιγμή με το κινητό του ο ηθοποιός και συγγραφέας Μάκης Δελαπόρτας, στενός φίλος της ηθοποιού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight