Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Θεέ μου, πόσο μου λείπεις» - Η συγκινητική ανάρτηση της κοπέλας του φαντάρου που αυτοκτόνησε στην Κεφαλλονιά

«Θεέ μου, πόσο μου λείπεις» - Η συγκι...

Οι ερωτήσεις στην Βουλή για την αυτοκτονία του

Σχεδόν τέσσερις μήνες συμπληρώνονται σε λίγες μέρες από τον θάνατο του Κυριάκου Ευαγγελάτου, του 23χρονου φαντάρου στην Κεφαλονιά και η κοπέλα του Εβελίνα, ανάρτησε ένα συγκινητικό μήνυμα στο facebook συνοδευόμενο με φωτογραφίες της μαζί με τον Κυριάκο.

«Θεέ μου, πόσο μου λείπεις. Θεέ μου, εύχομαι να μπορούσαμε να γελάσουμε ξανά μέχρι να πονέσει η κοιλιά μας. Θεέ μου, πόσο πολύ προσεύχομαι για να ονειρευτώ ξανά τις αναμνήσεις μας. Θεέ μου πόσο θέλω να ξαναζήσω κάθε στιγμή που περάσαμε μαζί. Θεέ μου πόσο παλεύω να παραμείνω δυνατή με τo βάρος στην καρδιά που κουβαλάω. Θεέ μου, συνειδητοποίησα μετά από όλους αυτούς τους μήνες, ότι δεν θα αγαπήσω ποτέ κάποιον, όπως σε αγαπούσα. Ο Θεός γνωρίζει ότι είσαι ένας άγγελος», είναι το μήνυμά της για τον αδικοχαμένο Κυριάκο που τόσο αγαπούσε, όπως και εκείνος άλλωστε.

Ο Κυριάκος Ευαγγελάτος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Φεβρουάριο όταν έπεσε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε στη θάλασσα. Σύμφωνα με την οικογένειά του, αλλά και με την έκθεση του τεχνικού συμβούλου ο θάνατός του ήταν αποτέλεσμα αυτοχειρίας εξαιτίας bullying που δεχόταν στο στρατό που υπηρετούσε.

Το θέμα του έφτασε τον περασμένο Μάρτιο και στη Βουλή με κόμματα της αντιπολίτευσης να θέτουν ερωτήσεις στον αρμόδιο υπουργό. Στις απαντήσεις που έδωσε ο υπουργός στους βουλευτές που κατέθεσαν ερωτήσεις σχετικά με το θάνατο του Κυριάκου Ευαγγελάτου και τις καταγγελίες για bullying, ανέφερε ότι «το Γενικό Επιτελείο Στρατού έχει διατάξει τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης με σκοπό την εξακρίβωση των αιτιών και των συνθηκών του συμβάντος και τη διερεύνηση όλων των πτυχών της υπόθεσης. Παράλληλα ενημερώθηκε η αρμόδια εισαγγελική αρχή της Στρατιωτικής Δικαιοσύνης για τη διενέργεια της σχετικής ΕΔΕ η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη. Τέλος σας γνωρίζω ότι η Στρατιωτική Υπηρεσία διερευνά σε βάθος όλες τις υποθέσεις απώλειας ζωής προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων με την απαρέγκλιτη τήρηση των κείμενων διατάξεων και των θεσμικών κειμένων».

Ο πατέρας του Κυριάκου Ευαγγελάτου, Γεράσιμος μιλώντας στο protothema.gr ανέφερε ότι μέχρι σήμερα κανείς δεν τον έχει ενημερώσει τι γίνεται με την ΕΔΕ τόσο στο στρατόπεδο ΚΕΤΧ της Πάτρας, όπου ήταν το τελευταίο στο οποίο βρέθηκε ο Κυριάκος και εκεί φαίνεται να δέχθηκε σκληρό bullying, αλλά ούτε στο προηγούμενο στρατόπεδο που ήταν στον Έβρο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις