Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Την πρωτιά στα Αμερικάνικα ταμεία πήρε το θρίλερ "Conjuring: The Devil Made Me Do It"

Την πρωτιά στα Αμερικάνικα ταμεία πήρε τ...

Άφησε 2ο το "Ένα Ήσυχο Μέρος 2" που παίζεται ήδη και στη χώρα μας

Μάχη έγινε στο Αμερικάνικο box office το περασμένο τριήμερο 4 με 6 Ιουνίου 2021 και μάλιστα ήταν μία μάχη…τρόμου με την έννοια ότι οι ταινίες που πάλεψαν για την πρωτιά ήταν και οι δύο τρόμου. Τελικά νικήτρια ήταν η ταινία «The Conjuring: The Devil Made Me Do It» του γνωστού και επιτυχημένου πλέον franchise The Conjuring – Το Κάλεσμα, ένα φιλμ υπερφυσικού τρόμου που έπιασε κορυφή στο μετά την πανδημία box office, με εισπράξεις περίπου 24 εκατομμυρίων δολαρίων σε 3.102 αίθουσες.

Το φιλμ το περιμένουμε και στη χώρα μας την 1η Ιουλίου 2021 σε διανομή της Tanweer (θα το δούμε πιθανότατα και στην Πάτρα) και παίζουν και πάλι όπως και στα προηγούμενα δύο Conjuring, οι Patrick Wilson και Vera Farmiga ως το παντρεμένο ζευγάρι, "κυνηγοί" φαντασμάτων και ανεξήγητων υπερφυσικών φαινομένων και καταστάσεων. Η ταινία σε σκηνοθεσία Μίχαελ Τσάβες υποσκέλισε λοιπόν το «A Quiet Place Part II - Ένα Ησυχο Μέρος 2» του Τζον Κραζίνσκι που ήταν 1ο την περασμένη εβδομάδα και έπεσε τώρα στη 2η θέση με περίπου 19.5 εκατ. δολάρια εισπράξεις τριημέρου, φτάνοντας συνολικά έως τώρα στις ΗΠΑ τα 88,6 εκατ. δολάρια συν άλλα 50 από τον υπόλοιπο κόσμο. Το «A Quiet Place Part II - Ένα Ήσυχο Μέρος 2» όπου πρωταγωνιστούν και πάλι η Έμιλι Μπλαντ και ο Τζον Κραζίνσκι που είναι και ζευγάρι στη ζωή, έκανε πρεμιέρα και στις Αθηναικές αίθουσες την περασμένη Πέμπτη 3/6 και το 4ήμερο έως και την Κυριακή 6/6 σύμφωνα με το flix.gr, ήρθε 3ο σε εισιτήρια (σε 25 αίθουσες πανελλαδικά, οι 17 στην Αθήνα), έκοψε 5.753 εισιτήρια ενώ την πρωτιά στο δικό μας box office κατέκτησε η παιδική ανιμέισον ταινία «Οι Κρουντς 2: Νέα Εποχή» με 7.143 εισιτήρια σε 25 αίθουσες πανελλαδικά ενώ ακολούθησε 2η η «Κρουέλα» της Ντίσνει με την Έμα Στόουν και την Έμα Τόμσον που σε 22 αίθουσες πανελλαδικά πλησίασε τα 6.000 εισιτήρια (5.793 εισιτήρια για την ακρίβεια).

*Να προσθέσουμε πως η νέα ταινία τρόμου της Warner Bros. είχε καλά σχόλια από το κοινό (Β+ στο cinemascore) ενώ και στον υπόλοιπο κόσμο μάζεψε άλλα 33,1 εκατ. δολάρια.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture