Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Το ΕΚΑΒ σε δύο ρόδες- Παραδόθηκε και δεύτερη μηχανή- ΦΩΤΟ

Πάτρα: Το ΕΚΑΒ σε δύο ρόδες- Παραδόθηκε ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Δωρεά του ομίλου Ευστρατιάδη

Παραδόθηκε και επίσημα πλήρως λειτουργική και στα χρώματα του ΕΚΑΒ, η δεύτερη μηχανή του Εθνικού κέντρου άμεσης επέμβασης. Το πρωί της Πέμπτης στο κέντρο του ΕΚΑΒ, βρέθηκε και ο δωρητής Λεωνίδας Ευστρατιάδης. 

Η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Πάτρας υποδέχτηκε τον δωρητή και τον ξενάγησε στους χώρους του κέντρου. Το παρον έδωσε και ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος, ο οποίος εξήρε την ιδιωτική αυτή πρωτοβουλία και ευχήθηκε αυτή να βρεί μιμητές.

Οι δύο δικυκλιστές διασώστες του ΕΚΑΒ Πάτρας, ο Παναγιώτης και ο Χρύσανθος έχουν εως σήμερα επέμβει σε τουλάχιστον 1.400 περιστατικά. Η μηχανή τους δίνει μεγάλη ευελιξία και ταχύτητα. Είναι χαρακτηριστικό οτι κατά τις επεμβάσεις τους -όταν κάθε δευτερόλεπτο μετράει- έχουν φθάσει ακόμη και τα 170 χλμ/ώρα όντας και οι δύο καλά εκπαιδευμένοι σε αυτό που κάνουν.

Όπως λένε χαρακτηριστικά, στόχος τους είναι να φθάσουν στο περιστατικό που χρειάζεται βοήθεια το δυνατόν γρηγορότερα, χωρίς ωστόσο να θέσουν σε κίνδυνο τη δική τους ή την ασφάλεια άλλων κινούμενων στους δρόμους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις