Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΚΚΕ Αχαΐας: Κάτω τα χέρια από τους πρωτοπόρους συνδικαλιστές κομμουνιστές

ΚΚΕ Αχαΐας: Κάτω τα χέρια από τους πρωτο...

Καλεί τον λαό της Πάτρας να εκφράσει την αλληλεγγύη του και να δυναμώσει με την δράση του την προσπάθεια για την επιτυχία της γενικής απεργίας της 10ης Ιούνη 2021

Σε ανακοίνωση της, ο τομέας Αχαΐας του ΚΚΕ αναφέρει πως η μεθόδευση απόλυσης του στελέχους του ΚΚΕ, μέλους του Τομεακού Γραφείου της Αχαΐας και της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του Κόμματος, μέλους της Διοίκησης του Συνδικάτου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Πάτρας και του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, Στέφανου Λαβράνου θα πέσει στο κενό.

Προειδοποιούμε, συνεχίζει η ανακοίνωση, «όσες χαλκευμένες και ανυπόστατες κατηγορίες εφεύρουν και στήσουν, θα πέσουν στο κενό. Το ΚΚΕ, τα μέλη και στελέχη του στο μαζικό κίνημα είναι γνωστά στην Πάτρα, στους χώρους δουλειάς και σε όλη την ευρύτερη περιοχή.

Προειδοποιούμε την εργοδοσία της UNISOL. Είναι γελασμένοι αν νομίζουν πως έτσι θα γονατίσουν το ΚΚΕ και το μαζικό κίνημα! Το ΚΚΕ, το εργατικό κίνημα έχουν την πείρα για να τους αντιμετωπίσουν.

Απαιτούμε να σταματήσει κάθε δίωξη, κάθε ενέργεια για την ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης!

Στην οργανωμένη δύναμη βρίσκεται η ελπίδα!

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, του λαού η πάλη θα την σπάσει!».

Τέλος το ΚΚΕ Τομέας Αχαΐας καλεί τον λαό της Πάτρας να εκφράσει την αλληλεγγύη του, να δυναμώσει με την δράση του την προσπάθεια για την επιτυχία της γενικής απεργίας της 10ης Ιούνη 2021.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις