Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Άγγελος Τσιγκρής επισκέφθηκε το Τμήμα Φυσικοθεραπείας: “Η θέση του είναι στο Αίγιο...”

Ο Άγγελος Τσιγκρής επισκέφθηκε το Τμήμα ...

Ακόμα επανέλαβε το αίτημά του για δημιουργία και δεύτερης σχολής στο Αίγιο, με αντικείμενο τη σταφίδα, την αμπελουργία και την οινολογία

Ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ (δικηγόρος - καθηγητής της Εγκληματολογίας) Άγγελος Τσιγκρής, επισκέφτηκε και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του παραρτήματος του Πανεπιστημίου Πατρών, στο Αίγιο.

Ο Αχαιός βουλευτής ενημερώθηκε διεξοδικά από τον πρόεδρο του ιδρύματος Κώστα Φουσέκη, αναφορικά με τις εγκαταστάσεις, το μηχανολογικό εξοπλισμό των εργαστηρίων, τις υποδομές και τη γενικότερη λειτουργία του Τμήματος.

Ο Άγγελος Τσιγκρής επανέλαβε -για μια ακόμη φορά- τη θέση του για παραμονή του Τμήματος Φυσικοθεραπείας στο Αίγιο, αφού οι εγκαταστάσεις του ιδρύματος είναι εξαιρετικές και πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις λειτουργίας ενός ανώτατου εκπαιδευτικού ιδρύματος.

Ο Αχαιός βουλευτής επανέλαβε το αίτημά του για δημιουργία και δεύτερης σχολής στο Αίγιο, με αντικείμενο τη σταφίδα, την αμπελουργία και την οινολογία, που θα προσιδιάζει με την αγροτική παραγωγή της Αιγιάλειας, η οποία φημίζεται για την εξαιρετικής ποιότητας μαύρης κορινθιακή σταφίδα, τα αμπέλια της και τα διεθνώς βραβευμένα κρασιά της.

*Ο δικηγόρος Άγγελος Τσιγκρής διδάσκει Εγκληματολογία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις