Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: 8 Ιουνίου οι εκλογές στον ΣΚΕΑΝΑ- Συγκινητικό το κλίμα στη Γενική Συνέλευση

Πάτρα: 8 Ιουνίου οι εκλογές στον ΣΚΕΑΝΑ-...

Αποχωρεί ο Σπύρος Στεργίου

Εκλογές στις 8 Ιουνίου αποφάσισε σήμερα Πέμπτη η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εστίασης και Αναψυχής του Νομού Αχαΐας. Στην περίπτωση που ο αριθμός των μελών του μητρώου θεωρηθεί μεγάλος ενδέχεται η εκλογική διαδικασία θα διεξαχθεί επί διήμερο, δηλαδή και στις 9 Ιουνίου.

Στις επερχόμενες αρχαιρεσίες αναμένονται σημαντικές αλλαγές στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου καθώς ο απερχόμενος πρόεδρος, Σπύρος Στεργίου επανέλαβε την πρόθεσή του να μην είναι εκ νέου υποψήφιος.

Μέχρι τώρα, δεν έχουν εκφραστεί δημοσίως όσοι θα ήθελαν να διεκδικήσουν τη θέση του Προέδρου, κάτι που αναμένεται να συμβεί χρονικά κοντά στις εκλογές. Ωστόσο βέβαιο θεωρείται ότι η παράταξη του κ. Στεργίου θα έχει συνέχεια, με αρκετά νέα μέλη να θέτουν υποψηφιότητα ώστε να επιτευχθεί ανανέωση στο Δ.Σ..

Επίσης δεδομένη είναι και η κάθοδος της παράταξης του ΠΑΜΕ που στηρίζει από το ΚΚΕ. Από εκεί και πέρα ανοικτό μένει το ενδεχόμενο συμμετοχής των μελών που δημιούργησαν πρόσφατα νέο Σύλλογο.

Εκπρόσωποι αυτών των επιχειρηματιών δεν συμμετείχαν στην Γ.Σ. όμως πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να δώσουν το παρόν στις εκλογές.

Το κλίμα της Συνέλευση ήταν συγκινητικό καθώς έχει μια αναδρομή της παρουσία και της δράσης του κ. Στεργίου ο οποίος αποχαιρετά πλέον την ενεργό συμμετοχή του στον ΣΚΕΑΝΑ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις