Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αντιδράσεις για την αποχώρηση του «ιταλού τζέντλεμαν» Τζιοβάνι στο MasterChef

Αντιδράσεις για την αποχώρηση του «ιταλο...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ο κόσμος δυσφόρησε με αυτή την εξέλιξη, καθώς ο συγκεκριμένος παίκτης ακουγόταν πως θα φθάσει στον τελικό και έχαιρε μεγάλης εκτίμησης κριτών και αντιπάλων

Δυσαρεστήθηκε το κοινό από την αποχώρηση του Τζιοβάνι στο MasterChef της Τετάρτης και ειδικά το Twitter «ξεσηκώθηκε» με το γεγονός. Είχε κριθεί ως ένας από τους πιο χαρισματικούς παίκτες του μαγειρικού, διαγωνιστικού show και τύγχανε μεγάλης δημοτικότητας. Μάλιστα, όλοι οι ανταγωνιστές του τον αποχαιρέτησαν με τα καλύτερα λόγια χαρακτηρίζοντάς τον ως «ήρεμη δύναμη», «αγαπημένο αντίπαλο», «τζεντλεμαν» ενώ οι περισσότεροι περίμεναν πως θα φθάσει ως τον τελικό μαζί με τη Μαργαρίτα. Ο κόσμος οργίστηκε με τη δοκιμασία όπου οδηγήθηκε ο Τζιοβάνι μετά από την ήττα της μπλε ομάδας. Επειδή δεν κατάφερε να φτιάξει ένα κέλυφος από τηγανητά «σπαγγέτι» πατάτας έχασε την ποδιά του κόντρα στη Μαρίνα και τον Αλέξανδρο που συνεχίζουν την πορεία τους στο παιχνίδι ως φιναλιστ.  Πλέον απομένουν έξι παίκτες  ως το τελευταίο επεισόδιο.

Η αντιγραφή πιάτου που συνδύαζε τις ξεχωριστές γεύσεις της Κρήτης και της Μακεδονίας με καλεσμένο  chef τον Μανώλης Παπουτσάκη  αποδείχθηκε μοιραία, λόγω τεχνικής «επικινδυνότητας».

Πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν το γεγονός πως οι κριτές κατέβηκαν να τον χαιρετήσουν, αναγνωρίζοντας έτσι την ποιότητά του. Με όσα γράφουν στο διαδίκτυο για τον 44χρονο «Τζίο» τον αναγνωρίζουν ως μεγάλο αδικημένο του τελικού.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight