Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ναύπακτος: Σύσκεψη ενόψει καλοκαιριού με τον Διοικητή της 5ης Περιφερειακής Δ/νσης Λιμενικού Σώματος

Ναύπακτος: Σύσκεψη ενόψει καλοκαιριού με...

Όπως είπε ο Δήμαρχος Β. Γκίζας, ζητάμε την ενίσχυση του Α’ Λιμενικού Τμήματος Ναυπάκτου, δεδομένης της υποστελέχωσής του, σε μια περίοδο με αυξημένες απαιτήσεις

Σύσκεψη στο Δημαρχείο Ναυπακτίας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Μαΐου 2021 στην οποία συμμετείχαν o Δήμαρχος Βασίλης Γκίζας, ο Διοικητής της 5ης Περιφερειακής Διεύθυνσης Λιμενικού Σώματος Δημήτρης Κυριακουλόπουλος, η εκτελούσα χρέη Λιμενάρχη Μεσολογγίου Κυριακή Σκανδάλου και η Διοικήτρια του Α’ Λιμενικού Τμήματος Ναυπάκτου Μαρία Θωμοπούλου.

Η συγκεκριμένη συνάντηση έλαβε χώρα σε συνέχεια αιτήματος του Δήμου Ναυπακτίας για τη λήψη πρόσθετων μέτρων αστυνόμευσης και υποστήριξης της τάξης και της ασφάλειας κατά τη θερινή περίοδο, αλλά κυρίως για την ενίσχυση του Α’ Λιμενικού Τμήματος Ναυπάκτου.  Οι παριστάμενοι έθεσαν ως κοινό στόχο τον καλύτερο δυνατό συντονισμό των ενεργειών τόσο σε επίπεδο διαχείρισης της αυξημένης επισκεψιμότητας που αναμένεται να κορυφωθεί το προσεχές διάστημα, όσο και σε επίπεδο διαχείρισης της πανδημίας.

Ο Δήμαρχος Nαυπακτίας κ. Γκίζας δήλωσε σχετικά: «Και φέτος αναμένουμε κατακόρυφη αύξηση της επισκεψιμότητας στο Δήμο μας κατά τη θερινή περίοδο. Καθοριστικός είναι ο παράγοντας της εύκολης και ασφαλούς πρόσβασης στην περιοχή μας μέσω των οδών Ιονίας, Εγνατίας και Ολυμπίας.  Για το λόγο αυτό, οφείλουμε να λάβουμε πρόσθετα μέτρα και να συντονίσουμε εγκαίρως τις ενέργειές μας με τους συναρμόδιους.  Η συνεργασία μας με το Λιμενικό Σώμα είναι εξαιρετική και θα συνεχίσει να είναι. Οφείλουμε ωστόσο να ζητήσουμε την ενίσχυση του Α’ Λιμενικού Τμήματος Ναυπάκτου, δεδομένης της υποστελέχωσής του, σε μια περίοδο με αυξημένες απαιτήσεις». 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις