Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ο Τζόελ Κοέν σκηνοθετεί «Μάκβεθ» με τη Φράνσις ΜακΝτόρμαντ και τον Ντενζέλ Γουάσινγκτον

Ο Τζόελ Κοέν σκηνοθετεί «Μάκβεθ» με τη Φ...

Η ταινία είναι παραγωγή της πλατφόρμας Apple TV+

Η πλατφόρμα Apple TV+ προσπαθεί στα πρώτα της βήματα, να ορίσει τη θέση της σ' έναν έξτρα ανταγωνιστικό κόσμο όπως διαμορφώθηκε με την πανδημία και τις κλειστές αίθουσες για μεγάλο διάστημα.

Όπως γράφει το flix.gr, έχοντας, ήδη, κερδίσει τις εντυπώσει με σειρές σαν το «Ted Lasso», τώρα η ανερχόμενη διαδικτυακή πλατφόρμα θέλει ν' απλώσει τη δύναμή της και προς τις ταινίες... Οσκαρικών δυνατοτήτων. Τέτοια αναμένεται να είναι, το δίχως άλλο, η νέα ταινία που γράφει και σκηνοθετεί ο Τζόελ Κοέν, για πρώτη φορά μόνος, χωρίς τον αδελφό του, Ίθαν. Το φιλμ λέγεται «The Tragedy of Macbeth» και ακολουθεί, πράγματι, την πλοκή του «Μάκβεθ» του Σέξπιρ, προφανώς μ' ένα χαρακτηριστικό Κοενικό twist και πρωταγωνιστεί ένα ζευγάρι - δυναμίτης, ο Αφροαμερικανός Ντενζέλ Γουάσινγκτον, τιμημένος με 2 Όσκαρ, στον πρωταγωνιστικό ρόλο και η μόλις βραβευθείσα, ξανά, με Όσκαρ (το 3ο της καριέρας της), Φράνσις ΜακΝτόρμαντ ως Λαίδη Μάκβεθ ή κάτι σχετικό. Το καστ συμπληρώνουν οι Μπρένταν Γκλίσον, Κόρεϊ Χόκινς, Σον Πάτρικ Τόμας, Ραλφ Ινεσον και Μπράιαν Τόμπσον.

H 63χρονη Frances McDormand που κέρδισε το 3ο Όσκαρ  ερμηνείας της σπουδαίας καριέρας της για το «Nomadland» της Κλόι Ζάο (πήρε και Όσκαρ ως συμπαραγωγός), είναι σύζυγος του Τζόελ Κοέν από το 1984.

Όπως αναφέρει το flix.gr, παρότι ακόμα δεν ξέρουμε πότε η ταινία θα είναι έτοιμη να συναντήσει το κοινό της, η συμφωνία προβλέπει ότι το φιλμ θα βγει πρώτα στις κινηματογραφικές αίθουσες από την A24 και στη συνέχεια θ' ανέβει στην πλατφόρμα της Apple TV+.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture