Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ο Θάνος Δούρος εξηγεί τι είναι η RED Day και τι θα συμβεί σήμερα στο Νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας»

Ο Θάνος Δούρος εξηγεί τι είναι η RED Day...

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα εθελοντισμού και προσφοράς της Keller Williams

Λίγα λόγια για την Red Day της Keller Williams

H δεύτερη Πέμπτη του Μαΐου κάθε χρόνο, είναι αφιερωμένη, σύμφωνα με την κουλτούρα της Keller Williams, στην προσφορά στην τοπική κοινότητα στην οποία δραστηριοποιείται. Την ημέρα αυτή, οι άνω των 190,000 συνεργατών της Keller Williams σε 52 χώρες παγκοσμίως, αφιερώνουν το χρόνο τους σε πάσης φύσεως εθελοντικές δράσεις προς όφελος του τόπου, στον οποίο δραστηριοποιούνται.

Η σημαντικότητα της εταιρικής κοινωνικής προσφοράς

«Για εμάς το σημαντικότερο μέσα από αυτή τη δράση είναι το χαμόγελο, η ζεστασιά, η εγκαρδιότητα που λαμβάνουμε κατά τη διάρκεια της ενέργειας. Ξέρετε, η χαρά μέσα από τις δράσεις αυτές είναι μεγαλύτερη από την πλευρά αυτού που προσφέρει! Παράλληλα, η Red Day αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για ένα μεγάλο ευχαριστώ στον τόπο που στηρίζει την επιχειρηματική μας δραστηριότητα. Τέλος, με αυτόν τον τρόπο παρακινούμε και άλλους να προσφέρουν. Για σκεφτείτε όλες οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Πάτρα να θέσπιζαν από μια μέρα προσφοράς προς το σύνολο. Το αποτέλεσμα θα ήταν πολλαπλάσιο», εξηγεί ο Θάνος Δούρος, Operating Principal της Keller Williams West.

Σχετικά με την φετινή δράση

Πέρυσι η Keller Williams West, με έδρα την Αχαΐα, προσέφερε στο θεραπευτικό παιδαγωγικό κέντρο «Μέριμνα» έναν ικανό αριθμό μασκών για την κάλυψη των αναγκών του προσωπικού και των θεραπευόμενων για την προστασία τους από την πανδημία. Η προγραμματισμένη δράση για φέτος, όπως αναφέρει ο κ. Δούρος, είναι:

«Φέτος, στις 13 Μαΐου, 5μμ, οι συνεργάτες, οι φίλοι και η ηγετική ομάδα της Keller Williams West, θα επισκεφτούμε το Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», με σκοπό να συνεισφέρουμε στον καλλωπισμό του αύλειου χώρου του ιδρύματος. Το κάλεσμα είναι ανοιχτό για όποιον θέλει να προφέρει».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά