Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στην τελική 8άδα του MasterChef5 ο Πατρινός Νίκος Σκορδάκης

Στην τελική 8άδα του MasterChef5 ο Πατρι...

Στη δοκιμασία αποχώρησης συγκέντρωσε 24 βαθμούς και παρέμεινε στο παιχνίδι ενώ αποχώρησε ο Παναγιώτης Τζαμαλής

Ολοένα και σκληραίνει ο ανταγωνισμός στο φετινό MasterChef. Στο δημοφιλές ριάλιτι μαγειρικής που προβάλλεται στο κανάλι Star, είδαμε στο επεισόδιο της περασμένης Δευτέρας (10/5/2021) οι παίκτες να διαγωνίζονται στη δοκιμασία της Τυφλής Γευσιγνωσίας με τoν Ιωάννη Αυλωνίτη να βρίσκει 13 από τα 30 υλικά που περιείχε το πιάτο και να αναδεικνύεται νικητής και να περνά αυτόματα στην τελική 8άδα.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 11/5 είδαμε 4 παίκτες να παίρνουν μέρος στη Δοκιμασία Αποχώρησης όπου καλεσμένος γκεστ σεφ ήταν ο Βασίλης Μουρατίδης. Ανάμεσα στους 4 παίκτες που διαγωνίστηκαν ήταν και ο Πατρινός Νίκος Σκορδάκης που συγκέντρωσε από τους 4 σεφ κριτές Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Βασίλη Μουρατίδη, 24 βαθμούς (πήρε βαθμό 6 από κάθε κριτή) και μπόρεσε να προκριθεί στην τελική 8άδα.

Από τους 4 που διαγωνίστηκαν στη δοκιμασία αποχώρησης ήταν η Μαρίνα Ντεμολλάι που συγκέντρωσε και την υψηλότερη βαθμολογία (29 βαθμούς), ο Διονύσιος Σαρακίνης (25 βαθμούς) που είναι σε κόντρα με την Μαρίνα και ο Παναγιώτης Τζαμαλής που είχε μία άτυχη βραδιά και συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία, 21 πόντους με τον κ. Κουτσόπουλο να του δίνει τον καλύτερο βαθμό, 6. Την ασυλία είχε κερδίσει πιο πριν ο Παύλος Χάππιλος.

Το πιάτο του καλεσμένου των τριών chef κριτών, Βασίλη Μουρατίδη, φάνηκε ότι δυσκόλεψε πολύ τους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση, που κλήθηκαν να το αντιγράψουν, μετατρέποντας τη δοκιμασία σε πραγματικό μαγειρικό ντέρμπι! Αυτός που τελικά αποχώρησε ήταν ο Παναγιώτης Τζαμαλής που δήλωσε, «φεύγω γεμάτος» ενώ μεγάλη ήταν η συγκίνηση των συμπαικτών του και ιδιαίτερα της Μαργαρίτας.

Όσο για τον Πατρινό Νίκο Σκορδάκη σε μία στιγμή, αναμένοντας τα αποτελέσματα είπε «και αν φύγω δεν πειράζει με περιμένει το μαγαζί που θ’ ανοίξω το Νοέμβριο».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight