Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Νίκος Σκορδάκης θέλει να κάνει περήφανη την Πάτρα μέσα από το Masterchef!

Ο Νίκος Σκορδάκης θέλει να κάνει περήφαν...

Ο πατρινός σεφ είναι έτοιμος να κερδίσει το παιχνίδι

Από έναν καλό σεφ, εκπροσωπείται, όπως φαίνεται, η Πάτρα στον φετινό κύκλο του Masterchef. Ο κύκλος που προβάλλεται αυτή τη  στιγμή από το star είναι ο 5ος και όπως είναι γνωστό το συγκεκριμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα αναζητεί τον καλύτερο σεφ στην Ελλάδα». Δεν είναι τυχαίο που το παιχνίδι κεντρίζει κάθε φορά το ενδιαφέρον των χρηστών του twitter ενώ οι παίκτες γίνονται ξαφνικά, λόγω της συμπεριφοράς τους συνήθως, από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα.

Ο πατρινός Νίκος Σκορδάκης ωστόσο είναι αποφασισμένος να κερδίσει τις εντυπώσεις με τις μαγειρικές του ικανότητες. Άλλωστε όπως ο ίδιος αναφέρει, «πιστεύει πως έχει πως έχει να δείξει πολλά πράγματα στον κόσμο».

«Θέλω να κάνω περήφανη την Πάτρα- Είμαι εδώ για να παλεύω και να αγωνίζομαι κάτω από οποιανδήποτε συνθήκες για να φτάσω μέχρι το τέλος»

Ο πατρινός σεφ δηλώνει ότι θέλει να κάνει περήφανη την Πάτρα καθώς, όπως λέει, «όποια πέτρα και αν σηκώσεις, τον Σκορδάκη θα βρεις».  Έχοντας δουλέψει ως μάγειρας σε yacht, θέλει το ταξίδι του στο MasterChef 5 να ολοκληρωθεί στον τελικό.

Δηλώνει δυναμικός, ανταγωνιστικός, με χιούμορ και θεωρεί πως το όνομα του θα το θυμούνται όλοι για καιρό. Με αρκετές διακυμάνσεις στη ζωή του, νιώθει πως τώρα πατάει γερά στα πόδια του και είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει όλες τις προκλήσεις του διαγωνισμού.

Τέλος το 5 είναι ο αγαπημένος του αριθμός  και για αυτό το λόγο, το ΜasterChef 5, όπως λέει, θα τον βγάλει νικητή. Να σημειώσουμε πως όταν οι κριτές δοκίμασαν το πρώτο πιάτο που τους παρουσίασε βρήκαν, όπως είπα, αρκετούς λόγους για να τον θέλουν μέσα στο παιχνίδι. «Είμαι εδώ για να παλεύω και να αγωνίζομαι κάτω από οποιανδήποτε συνθήκες για να φτάσω μέχρι το τέλος» είπε χαρακτηριστικά στους κριτές ο πατρινίς σεφ.

Να σημειώσουμε ότι στο επειδόσιο της Τρίτης, το πρώτο τεστ δημιουργικότητας στο MasterChef ολοκληρώθηκε με μεγάλο νικητή τον Νίκο Σκορδάκη, ο οποίος κέρδισε μαζί με το έπαθλο μεγάλα προνόμια, τα οποία δεν αποκαλύφθηκαν εξ ολοκλήρου. Το τεστ αυτό, που ξεκινούσε το διαγωνισμό, είχε επιπλέον κίνητρο για τους υποψήφιους μάγειρες, οι οποίοι εκτός της χρυσής κάρτας ασυλίας θα απολάμβαναν και ακόμη ένα πλεονέκτημα, που μπορεί να αλλάξει ολόκληρη την πορεία του διαγωνισμού, ανάμεσα στις ουκ ολίγες αλλαγές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight