Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ζάκυνθος: Ντίμης Κορφιάτης: Βίντεο με τους δολοφόνους του εξετάζει η αστυνομία

Ζάκυνθος: Ντίμης Κορφιάτης: Βίντεο με το...

Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά τη δολοφονία του επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη στη Ζάκυνθο, καθώς η αστυνομία εξετάζει υλικό από κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε τους εκτελεστές. Παράλληλα ο δικηγόρος του μίλησε για τους φόβους που είχε ο επιχειρηματίας για τη ζωή του. 

Συγκεκριμένα στα χέρια των αρχών τις τελευταίες ώρες βρίσκεται ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας το οποίο στην ουσία έχει καταγράφει την διαδρομή διαφυγής των δραστών όπως αποκάλυψε το Open. 

Οι αρχές εικάζουν ότι οι δράστες μπορεί να είχαν κάνει και πρόβα λίγο πριν δολοφονήσουν τον επιχειρηματία. Η αστυνομία θέλει αξιοποιήσει το υλικό προκειμένου να φτάσει στα ίχνη των δραστών της στυγερής δολοφονίας. Παράλληλα όσο περνούν οι ώρες απομακρύνεται το ενδεχόμενο οι εκτελεστές να έχουν φύγει από το νησί. Γι΄αυτό τον λόγο γίνεται προσπάθεια να εντοπίσουν σε καταλύματα είτε σε ενοικιαζόμενα σπίτια κάποιους που να πήγαν από την Αθήνα αρχές του μήνα, να έμειναν εκεί και να έχουν κάποια σχέση με το συμβόλαιο θανάτου.

Από εκεί και πέρα εξετάζεται και τι νομικές ενέργειες είχε κάνει το θύμα. Συγκεκριμένα οκτώ πρόσωπα επιχειρηματίες που έχουν σχέση με το νησί, όμως διαμένουν στην Αθήνα αλλά και επίορκοι αστυνομικοί είναι τα άτομα που είχε κατονομάσει ο ίδιος κάνοντας όλες τις προβλεπόμενες νόμιμες διαδικασίες μετά την απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του πριν περίπου ένα χρόνο. Στόχος του ήταν να βρεθούν αυτοί που δολοφόνησαν την γυναίκα του και τραυμάτισαν τον ίδιο, αλλά και να αποφύγει από που τελικά συνέβη, δηλαδή ένα νέο συμβόλαιο θανάτου εις βάρος του.

«Θα με σκοτώσουν» αποκάλυψε σε φίλο του

Ο ίδιος πάντως σύμφωνα με το Star είχε αποκαλύψει σε φίλο του πριν εβδομάδα ότι έχει γίνει στόχος. «Θα με σκοτώσουν» είπε στο φίλο του. Το ίδιο ανέφερε και ο δικηγόρος του Θεόδωρος Μαντάς. «Ο επιχειρηματίας είχε εκφράσει τους φόβους του στους οικείους του. Απο το Δεκέμβριο του 2020 είχε καταθέσει στην εισαγγελία πρωτοδικών και είχε κατονομάσει αυτούς που συμμετείχαν στην δολοφονία της συζύγου του». Πλέον η αστυνομία χτενίζει το παρελθόν του και τις υποθέσεις κατά τις οποίες είτε έμμεσα είτε άμεσα είχε εμπλακεί. 

Στο μεταξύ κλεμμένο από τα τέλη Μαρτίου από την Αθήνα ήταν το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι εκτελεστές για το συμβόλαιο θανάτου του επιχειρηματία στη Ζάκυνθο. Οι μαφιόζοι δράστες μάλιστα χρησιμοποίησαν πλαστές πινακίδες από άλλο αυτοκίνητο ίδιου τύπου ενώ μαζί τους είχαν και δεύτερο καλάσνικοφ. Η εντολή του ηθικού αυτουργού ήταν σαφής… Να μην γίνει κανένα λάθος όπως συνέβη πριν από μήνες όταν δολοφόνησαν την σύζυγο του, αλλα ο ίδιος τότε είχε γλιτώσει.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις