Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αιτωλοακαρνανία: Πού εντοπίστηκαν τα 150 νέα κρούσματα της Παρασκευής

Αιτωλοακαρνανία: Πού εντοπίστηκαν τα 150...

Στο "βαθύ κόκκινο" το Μεσολόγγι από σήμερα, Σάββατο

Στα ύψη βρίσκονταν και χθες, Παρασκευή, τα νέα κρούσματα στην Αιτωλοακαρνανία με 150 νέα, όπως ανακοινώθηκε από τον ΕΟΔΥ. Η έξαρση του επιδημιολογικού φορτίου στην περιοχή τις τελευταίες ημέρες προκαλεί έντονη ανησυχία στις αρχές.

Μάλιστα, στις νέες περιοχές που εντάσσονται στο «βαθύ κόκκινο», όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, μπαίνει από σήμερα, Σάββατο και ο δήμος Μεσολογγίου.

Στο Μεσολόγγι παρατηρείται δυστυχώς τις τελευταίες ημέρες μία επιθετική εκθετική αύξηση των ενεργών κρουσμάτων τα οποία έχουν αυξηθεί σε 233 όταν στις 27 Απριλίου ήταν 49, δηλαδή τα κρούσματα έχουν σχεδόν πενταπλασιαστεί μέσα σε 10 ημέρες, τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς.

Χαρακτήρισε, παράλληλα, εξαιρετικά ανησυχητική την εικόνα στον δήμο Μεσολογγίου αλλά και στις γύρω περιοχές όπως το Αιτωλικό και το Αγρίνιο.

Σε ότι αφορά τη χθεσινή κατανομή τα περισσότερα κρούσματα εντοπίζονται στο Αγρίνιο με 57. Ακολουθεί το Μεσολόγγι με 49, το Αιτωλικό με 27, Ευηνοχώρι με 4, Νεοχώρι και Παραβόλα από τρία, δύο σε Παναιτώλιο και Ναύπακτο και από ένα σε Κατούνα, Αντίρριο και Αγγελόκαστρο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις