Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: «Συγνώμη ποιο εμβόλιο μου κάνατε;»- Απίστευτο σκηνικό στο Κέντρο Υγείας Άνω Πόλης

Πάτρα: «Συγνώμη ποιο εμβόλιο μου κάνατε;...
Κοντογεωργοπούλου Γιώτα
[email protected]

Αφού εμβολιάστηκε ρώτησε ποιο εμβόλιο του χορήγησαν

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη σήμερα το πρωί στο Κέντρο Υγείας Άνω Πόλης στη Γερμανού, στην Πάτρα. Ένας ηλικιωμένος άνδρας ο οποίος είχε μόλις εμβολιαστεί, βρισκόταν στην αναμονή του ενός τετάρτου που απαιτείται προκειμένου να ελεγχθούν τυχόν αλλεργικές αντιδράσεις από τον εμβολιασμό.

Ενώ είχε μπει ο επόμενος για εμβολιασμό, ένας νεαρός 30άρης που επέλεξε να εμβολιαστεί με Αstrazeneca, ο ηλικιωμένος αφού κοίταξε με περιέργεια ρώτησε τη νοσηλεύτρια: «Συγνώμη, ποιο εμβόλιο μου κάνατε;». Έκπληκτη η νοσηλεύτρια του απάντησε: «Αstrazeneca φυσικά. Μόνο αυτό χορηγούμε στο συγκεκριμένο εμβολιαστικό κέντρο. Δεν το είδατε όταν το δηλώσατε;». Ο μόλις εμβολιασμένος ηλικιωμένος τινάχθηκε από την καρέκλα του αναστατωμένος και αναφώνησε: «Όχι ρε π….». Νοσηλευτές και εμβολιαζόμενοι, όταν είδαν τον ηλικιωμένο να πανιάζει από το φόβο του, προσπάθησαν να τον καθησυχάσουν λέγοντάς του ότι δεν διατρέχει κίνδυνο. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, o ηλικιωμένος αναχώρησε μουρμουρίζοντας και σιχτιρίζοντας την καλή του τύχη και αυτόν που του έκλεισε το ραντεβού.

 Εκτιμάται ότι λόγω της ηλικίας του θεωρούσε αυτονόητο τον εμβολιασμό του με pfizer και όταν είδε τον νεαρό να μπαίνει προβληματίστηκε. Το περιστατικό είναι ενδεικτικό του τρόμου που έχει καταλάβει ορισμένους πολίτες από όσα διαρρέουν σχετικά με πιθανές παρενέργειες του συγκεκριμένου εμβολίου, αλλά και της σύγχυσης που επικρατεί σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουν πώς να χειριστούν την πλατφόρμα επιλέγοντας το είδος του εμβολίου που επιθυμούν.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις