Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Γρηγόρης Πετράκος αποκαλύπτει πώς γνώρισε τη Θεοφανία Παπαθωμά – “Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά”

Ο Γρηγόρης Πετράκος αποκαλύπτει πώς γνώρ...

Το live που στάθηκε μοιραίο για τη γνωριμία τους

Ο Γρηγόρης Πετράκος  ο οποίος διατηρεί στενούς δεσμούς με την Πάτρα λόγω των εμφανίσεών του στην πόλη τα τελευταία χρόνιαπαραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Pop up και στον δημοσιογράφο Ιορδάνη Παπακυριακού και περιέγραψε πώς γνωρίστηκαν με τη σύζυγό του, Θεοφανία Παπαθωμά. Μάλιστα, ο γνωστός καλλιτέχνης αποκάλυψε πως ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.

“Η Θεοφανία είχε έρθει μαζί με μία παρέα στον κάτω όροφο που ήταν εστιατόριο, στον πάνω χώρο που ήταν μουσική σκηνή εμείς τραγουδούσαμε, χωρίς να ξέρει ότι επάνω κάποιος τραγουδάει. Ανέβηκε να πάει στην τουαλέτα και βρέθηκε ξαφνικά μέσα σε ένα live. Έμεινε εκεί στην πόρτα, γιατί ήταν γεμάτος ο χώρος, μέχρι να γίνει το πρώτο χειροκρότημα. Άκουσε ένα τραγούδι, κατά τύχη το αγαπημένο της, ποια τύχη δηλαδή, αυτά πιο μοιραία δεν γίνονται…

Κατεβαίνοντας είπε στην παρέα της να έρθουν επάνω και είδαν όλο το live. Μετά, περνώντας που είπε δύο κουβέντας, “συγχαρητήρια”… Με κοίταξε, την κοίταξα και καταλάβαμε. Μετά έψαξα εγώ να τη βρω και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά αλλά και κάτι ακόμα πιο βαθύ. Μέσα σε τρεις μήνες, που δεν συναντηθήκαμε πολύ γιατί εγώ με το που τη γνώρισα έφυγα στη Ρόδο για σεζόν, ήδη ξέραμε ότι θα μείνουμε μαζί.

Εμένα που στα προηγούμενα χρόνια ποτέ δεν μου είχε περάσει η ιδέα να κάνω παιδιά, γνωρίζοντας τη Θεοφανία μου ήρθε απολύτως φυσικό να κάνουμε παιδιά. Και με το που τα κάναμε ήταν μου ήταν απολύτως φυσικό να αφοσιωθώ σε αυτά”, ανέφερε ο Γρηγόρης Πετράκος.

Δες το βίντεο:



 

φωτό από tlife.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight