Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Κάλεσμα για συμμετοχές στο 11ο Micro μ Festival – Έως τις 20 Ιουλίου 2021 οι αιτήσεις

Κάλεσμα για συμμετοχές στο 11ο Micro μ F...

Ελπίδα των διοργανωτών είναι οι 15 ταινίες μικρού μήκους που θα προκριθούν, να προβληθούν ταυτόχρονα στις αίθουσες 8 ελληνικών πόλεων και 2 του εξωτερικού

Το International Micro μ Festival απευθύνει το ετήσιο κάλεσμα προς τους Έλληνες και ξένους κινηματογραφιστές προκειμένου να καταθέσουν τη δουλειά τους, προς επιλογή των ταινιών που θα προβληθούν στην 11η διοργάνωση του το ερχόμενο φθινόπωρο.

Οι διοργανωτές ευελπιστούν, οι δεκαπέντε ταινίες μικρού μήκους που θα προκριθούν στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ, να προβληθούν ταυτόχρονα στις αίθουσες 8 ελληνικών πόλεων και 2 του εξωτερικού ενώ η σινεφίλ διοργάνωση θα κορυφωθεί με την απονομή του βραβείου στον νικητή σκηνοθέτη. Να προσθέσουμε πως συνήθως ανάμεσα στις ελληνικές πόλεις όπου γίνονται οι προβολές, είναι και η Πάτρα.

Το ΙΜμF 2021 θα περιλαμβάνει όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, μια σειρά ξεχωριστών ή ομαδοποιημένων σε μερικές περιπτώσεις δράσεων σε όλες τις πόλεις του φετινού μας δικτύου, με στόχο όχι μόνο την ανάδειξη της ταινίας μικρού μήκους και την επικοινωνία της σε ένα ακόμα μεγαλύτερο κοινό, αλλά και την προβολή της πολιτιστικής ταυτότητας των πόλεων αυτών. Ο αρχικός προγραμματισμός, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν, τοποθετεί το ραντεβού του Micro μ με το κοινό το Φθινόπωρο του 2021.

*Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες και να κατεβάσουν τους όρους και τη φόρμα συμμετοχής από το επίσημο site του Φεστιβάλ (www.micromfestival.gr).

* Έγκυρες θα θεωρηθούν οι αιτήσεις που θα αποσταλούν ως την 20η Ιουλίου 2021.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture