Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Αγρίνιο: Εδώ θα λειτουργήσει το ρωσικών συμφερόντων σούπερ μάρκετ “Mere”

Αγρίνιο: Εδώ θα λειτουργήσει το ρωσικών ...

Το κτήριο με την εντυπωσιακή υαλοκατασκευή

Σε ακίνητο στον παράδρομο της Εθνικής Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στην είσοδο του Αγρινίου, συνολικής επιφάνειας 1.300 τετραγωνικών μέτρων, πρόκειται να λειτουργήσει το επόμενο διάστημα το ρωσικών συμφερόντων σούπερ μάρκετ “Mere”. 

Πρόκειται για το κτήριο το οποίο δημιουργήθηκε στο παρελθόν με προοπτική να στεγάσει το κέντρο logistics του Συνεταιρισμού Εργολάβων Υδραυλικών  Αιτωλοακαρνανίας  “ΥΔΡΩ”, στόχος που δεν ευοδώθηκε, περιήλθε στην κατοχή τράπεζας, εκποιήθηκε και άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς. Εκπρόσωποι της ρωσικής εκπτωτικής αλυσίδας Svetofor γνωστής  στην Ευρωπαϊκή Ένωση ως “Mere”  η οποία, όπως είχε γράψει στις 30 Μαρτίου το sinidisi.gr ενέταξε την πόλη του Αγρινίου στο στρατηγικό της σχεδιασμό, διέκριναν τα πλεονεκτήματα του κτηρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι διαδικασίες της μίσθωσης έχουν ήδη ολοκληρωθεί ενώ έχει επιλεγεί και το προσωπικό που θα στελεχώσει το ρωσικών συμφερόντων σούπερ μάρκετ.  Στις φωτογραφίες διακρίνεται η ασφαλτόστρωση του εξωτερικού χώρου προκειμένου στη συνέχεια να διαμορφωθούν, μεταξύ άλλων, οι χώροι στάθμευσης και φορτοεκφόρτωσης.

Το κτήριο με την εντυπωσιακή υαλοκατασκευή

To  κτήριο που ολοκληρώθηκε το 2008 έχει εμβαδό 1.300 τετραγωνικά μέτρα είχε κατασκευαστεί από την Τεχνική Εταιρία “Anaptixis” σε οικόπεδο εννέα στρεμμάτων. Αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα, ισόγειο και πρώτο όροφο που σχεδιάστηκαν ως αποθηκευτικός χώρος και γραφεία, αντίστοιχα, και ξεχωρίζει για την εντυπωσιακή υαλοκατασκευή στην είσοδό του.

Οι επιλογές του σχεδιασμού των εξωτερικών όψεων του κτηρίου, είχαν τότε ως στόχο την ενίσχυση της εμπορικής ταυτότητας της εταιρείας, την αισθητική διαφοροποίηση του κτηρίου από τις επιχειρησιακές εγκαταστάσεις της Εθνικής Οδού λόγω διαφοράς χρήσης, την αποφυγή παρενόχλησης με οποιονδήποτε τρόπο των κρίσιμων λειτουργιών της Οδού, και τέλος όπως και οι αντίστοιχες επιλογές σχεδιασμού των εσωτερικών χώρων, την ταχύτητα και ευκολία κατασκευής , το κόστος και την λειτουργικότητα.

Στον περιβάλλοντα χώρο επρόκειτο, μεταξύ άλλων, να λειτουργήσει πισίνα που θα αναδείκνυε τον κυρίαρχο ρόλο του νερού, δεδομένης και της χρήσης για την οποία προοριζόταν. Οι οικονομικές εξελίξεις για τον Συνεταιρισμό “ΥΔΡΩ” δεν το επέτρεψαν και 13 περίπου χρόνια αργότερα το ακίνητο θα στεγάσει σούπερ μάρκετ ρωσικών συμφερόντων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά