Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαϊα: Χειροπέδες σε 16χρονο και 17χρονο - Πωλούσαν ναρκωτικά σε ανήλικους

Αχαϊα: Χειροπέδες σε 16χρονο και 17χρονο...

Στην Κάτω Αχαϊα

Συνελήφθη, χθες, το μεσημέρι, στην Κάτω Αχαΐα, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, ένας  άνδρας, (Έλληνας) σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών.

Παράλληλα, συνελήφθησαν και τρεις ημεδαποί άνδρες, ένας ενήλικας και δυο νήλικοι, ηλικίας 17 και 16 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για αγορά ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα,όπως αναφέρει η αστυνομία, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, εντόπισαν τους τρεις αγοραστές να μεταβαίνουν σε διαφορετικούς χρόνους στην οικία του διακινητή, όπου προμηθεύτηκαν ναρκωτικές ουσίες και τους συνέλαβαν.

Σε σωματικούς ελέγχους, που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον άνδρα και στους δύο ανήλικους βρήκαν στην κατοχή τους και κατάσχεσαν συνολικά (4,9) γραμμάρια κάνναβης.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του διακινητή, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας βρήκαν και κατάσχεσαν (97,6) γραμμάρια κάνναβης, το χρηματικό ποσό των (415) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις