Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συνάντηση Μητσοτάκη – Δένδια στο Μαξίμου – Ικανοποίηση για τους χειρισμούς του υπουργού

Συνάντηση Μητσοτάκη – Δένδια στο Μαξίμου...

Συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου είχαν σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια

Συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου είχαν σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια. Ο κ. Δένδιας ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για όλες τις επαφές που είχε στην Άγκυρα και όλα όσα έγιναν τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε ο υπουργός Εξωτερικών μια τόσο δύσκολη συζήτηση.

 
Το παρασκήνιο 
Η έκπληξη στο πρόσωπο του Μεβλούτ Τσαβούσογλου ακούγοντας τον Νίκο Δένδια, να εγκαλεί δημόσια την Τουρκία για την παραβατική της συμπεριφορά, μέσα από το Προεδρικό Μέγαρο, ήταν ίσως το highlight της συνέντευξης Τύπου… Ξεκίνησε με χαμόγελα και αβρότητες και κατέληξε με ένα επεισοδιακό, πρωτοφανές για τα διπλωματικά χρονικά, μπραντ ντε φερ!

Σε συνεννόηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Ο Νίκος Δένδιας, αμέσως μετά τη συνάντηση του με τον Τούρκο πρόεδρο και πριν τη συνάντηση με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου, επικοινώνησε με τον πρωθυπουργό για να τον ενημερώσει για τη συνομιλία του με τον «Σουλτάνο». Η “εντολή” που έλαβε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ήταν, αν και εφόσον προκληθεί, να απαντήσει αναλόγως, όπως κι έγινε στη συνέντευξη τύπου με τον Τούρκο ομόλογο του.

 

πηγή newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις