Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στη δικαιοσύνη η υπόθεση θανάτου του 41χρονου, η σορός του οποίου παραμένει άταφη από τις 30 Μαρτίου

φωτογραφία patrisnews.com

φωτογραφία patrisnews.com

Ο 41χρονος έφυγε λίγες ημέρες μετά το θάνατο του πατέρα του από κορωνοϊό

Εξελίξεις αναμένονται προσεχώς για την υπόθεση θανάτου του 41χρονου αξιωματικού του Εμπορικού Ναυτικού από την Ηλεία, η σορός του οποίου βρίσκεται ακόμη στο νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  της εφημερίδας «Γνώμη» , ο εισηγητής εφέτης στην πρόταση του φέρεται να τάσσεται υπέρ της διενέργειας νεκροψίας – νεκροτομής, κάνοντας δεκτό το αίτημα της οικογένειάς, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του 41χρονου αξιωματικού του Εμπορικού Ναυτικού.

Τη διενέργεια νεκροτομής είχε διατάξει εξαρχής ο Αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών Ηλείας. Όμως, η απόφαση ανακλήθηκε στη συνέχεια από την Εισαγγελία Ηλείας.

Την περασμένη Παρασκευή, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ηλείας συμφώνησε με την εισαγγελέα και αποφάσισε να μην γίνει νεκροψία- νεκροτομή. Εν συνεχεία, κατατέθηκε αίτηση από την οικογένεια του 41χρονου στην Εισαγγελία Εφετών Πατρών προκειμένου να ασκήσει έφεση κατά του 24/2021 βουλεύματος η οποία έγινε δεκτή και συνεδρίασε ήδη το Συμβούλιο Εφετών Πατρών για να αποφασίσει οριστικά εάν απαιτείται ή όχι νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του 41χρονου αξιωματικού του Εμπορικού Ναυτικού. Μέχρι χθες το μεσημέρι δεν είχε γίνει εκδοθεί βούλευμα κάτι που αναμένεται πολύ σύντομα.
Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια του 41χρονου που απεβίωσε 20 μέρες μετά τον θάνατο του πατέρα του, προχώρησε σε εξώδικη καταγγελία προς τις Εισαγγελικές Αρχές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις