Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μαρία Μάτσα: Ποια ήταν η συνεργάτιδα του Γιώργου Παπαδάκη που «έσβησε» στην άσφαλτο

Μαρία Μάτσα: Ποια ήταν η συνεργάτιδα του...

Τα λόγια του παρουσιαστή

Η οπερατέρ Μαίρη Μάτσα έχασε τη ζωή της στην άσφαλτο το πρωί της Πέμπτης, καθώς πήγαινε στη δουλειά της. Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο ΚΑΤ, ωστόσο υπέκυψε στα τραύματά της. Ο Γιώργος Παπαδάκης με τρεμάμενη φωνή και όλοι οι συνεργάτες του την αποχαιρέτησαν στο φινάλε του Καλημέρα Ελλάδα. Η Μαίρη Μάτσα εργαζόταν ως εικονολήπτρια για πολλά χρόνια στο Mega. Είχε περάσει από πολλές εκπομπές. Όταν έκλεισε το Mega, πήγε στον ΑΝΤ1, όπου τα τελευταία χρόνια είχε την «κάμερα 3», τον λεγόμενο γερανό, στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του καναλιού. Επίσης, εργαζόταν και στο Shopping Star.

«Όλοι εμείς θέλουμε με τον δικό μας τρόπο να αποχαιρετίσουμε αυτό εδώ το κορίτσι. Σήμερα τα ξημερώματα αυτό εδώ το κορίτσι ερχόταν στη δουλειά της… Το Μαράκι μας έπεσε θύμα τροχαίου.

Πολλοί συνάδελφοι περνούσαν από εκεί, είδαν μια γυναίκα να είναι ξαπλωμένη, είδαν το αυτοκίνητο, κατάλαβαν ότι πρόκειται για το δικό μας το κορίτσι… Πήραμε τηλέφωνο, είδαμε ότι δεν απαντούσε, κινητοποιηθήκαμε, πήγαμε εκεί που έγινε το τροχαίο δυστύχημα, στη συνέχεια πήγαμε στο ΚΑΤ και το Μαράκι, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε. Είμαστε συντετριμμένοι στην κυριολεξία».

Για εμάς αυτή η θέση της πίσω από την κάμερα 3, δεν θα παραμείνει κενή, γιατί υποχρεωτικά θα πρέπει να υπάρχει ένας συνάδερφός μας, που θα καλύπτει τη δουλειά που έκανε εκείνη. Μαιρούλα μου εκεί ψηλά στον Παράδεισο, γιατί στον Παράδεισο θα πας, θέλω να σου πω ότι δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Καλό ταξίδι.», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης φανερά συγκινημένος.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις