Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συγκλονίζει το τροχαίο στο Σχιστό: “Ξεκληρίστηκε” παρέα φίλων

Συγκλονίζει το τροχαίο στο Σχιστό: “Ξεκλ...

Από το πολύνεκρο τροχαίο σώθηκε μόνο μια 20χρονη κοπέλα

Τρεις νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο Σχιστό τα ξημερώματα της Πέμπτης (25/03). Αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν στο σημείο της τραγωδίας αναφέρουν ότι τα σώματα των τριών παιδιών εκτινάχθηκαν από το όχημα.

Μια παρέα τεσσάρων νεαρών ατόμων κινούταν με κατεύθυνση το Πάρκο Σχιστού προς την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη στον Πειραιά, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος.

Στη λεωφόρο Σχιστού στο ύψος του αριθμού 98, στο ρεύμα καθόδου το αυτοκίνητο, στο οποίο βρίσκονταν τα νεαρά άτομα, κατέληξε πάνω σε μια προστατευτική μπαριέρα.  Μάλιστα, η σύγκρουση ήταν τόσο δυνατή που ξηλώθηκε ακόμη και το στηθαίο το οποίο ήταν μέσα στο τσιμέντο.

Στη συνέχεια αφού χτύπησε σε αυτό το σημείο, το όχημα εκσφενδονίστηκε στο απέναντι μέρος του δρόμου, στις απέναντι μπαριέρες και σύρθηκε περίπου για 100 μέτρα, μέχρι να καταλήξει 100 μέτρα πιο κάτω.

Από το τραγικό δυστύχημα ανασύρθηκαν νεκροί τρεις άνθρωποι, δυο άνδρες και μια κοπέλα, νεαρής ηλικίας.

Η τέταρτη κοπέλα της παρέας, 20 ετών, τραυματίστηκε πιο ελαφρά και νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο. Η νεαρή συνοδηγός φαίνεται να γλίτωσε επειδή φορούσε ζώνη ασφαλείας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις